Training & Educatie

HAN Automotive Research maakt deel uit van†het Instituut Automotive van de Faculteit Techniek van†de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. HBO-studenten kunnen hier hun bachelor en master-opleiding autotechniek volgen. Tevens bieden wij ook diverse vakgerichte cursussen aan. Daarbij komt alles aan bod dat komt kijken bij het ontwerpen, testen, managen, onderhouden en produceren van een wegvoertuig.

Bachelor of Automotive Engineering

De HBO-bacheloropleiding Automotive is gericht op wegvoertuigen, zoals personenauto's, bedrijfswagens en motorfietsen. Tijdens de opleiding leg je de nadruk op processen rond het ontwerpen en produceren van auto's. Hierbij wordt onder meer aandacht besteed aan duurzame aandrijflijnen en integrale voertuigveiligheid. Er zijn 2 richtingen binnen de Bachelor Automotive. Klik op de studie voor meer informatie.

Master Automotive Systems

Ontwikkelingen in Automotive Technologie veranderen onze visie op mobiliteit. Door nieuwe technologieŽn en groeiende invloed van elektronische voertuigcontrole worden we minder afhankelijk van fossiele brandstof: in de nabije toekomst rijden we hybride of compleet elektrisch aangedreven voertuigen en worden voertuigen en chauffeurs ondersteund door professionele, intelligente systemen om verbeterd voertuiggedrag te waarborgen, verkeerssituaties te overzien of communicatie met andere voertuigen of de infrastructuur mogelijk te maken. Wilt u aan deze ontwikkelingen bijdragen? Volg dan een van onze masteropleidingen. Klik op de studie voor meer informatie.

Cursussen op maat

Onze vakgerichte cursussen zijn primair bedoeld voor werkende professionals, welke verdieping zoeken binnen†hun vakgebied. Het niveau van deze cursussen is HBO en Post-HBO. Incompany trainingen zijn voor alle cursussen mogelijk. Klik op de cursus voor meer informatie.