HAN Lean Event 2018

Graag vieren wij op donderdag 1 februari 2018 ons tweede lustrumjaar met u tijdens een feestelijke editie van het HAN Lean Event. Thema: Smart Lean is the Future!  
01
februari
2018
14.00 uur
Arnhem
Aanmelden

Feestelijke editie van het HAN Lean Event

Op donderdag 1 februari 2018 vindt het HAN Lean Event plaats op de HAN-campus in Arnhem. Het evenement is de jaarlijkse afsluiting van de Minor World Class Performance/Lean Management. Centraal binnen het event staan dan ook de studentpresentaties, waarbij de studenten de resultaten presenteren van verbeterprojecten die zij hebben uitgevoerd bij verschillende organisaties. Deze editie heeft een extra feestelijk karakter, we vieren die dag ook het 10-jarig bestaan van het HAN Lean-QRM Centrum.

Samen blikken we vooruit
We kijken deze dag terug op de afgelopen 10 jaar, maar met presentaties rond het thema: ‘Smart Lean is the Future’ kijken we vooral vooruit.

Jaap van Ham van Philips en Dr. Daniel Jones
Terwijl de studentpresentaties u een goed beeld zullen geven van de actuele thema’s die spelen in de maakindustrie en dienstverlenende sector, zullen de keynote speakers u meenemen in de toekomst van Lean.

Jaap van Ham bespreekt de relatie tussen Lean en Smart aan de hand van een aantal stellingen, en op basis van de eigen ervaringen met het Lean Excellence Programma bij Philips Drachten. Vervolgens zal Dr. Daniel Jones, oprichter en voorzitter van de Lean Enterprise Academy u via een videoboodschap die hij speciaal voor deze bijeenkomst opneemt toespreken. Aansluitend volgt een paneldiscussie waarbij we samen met u een beeld proberen te vormen van de Lean-praktijkvragen van de toekomst.

Reserveer direct u plek
Deelname aan het HAN Lean Event is kosteloos en het aantal plaatsen is beperkt. Wilt u deelnemen? Reserveer dan direct uw plek door u aan te melden.

Wij ontmoeten u graag op 1 februari!
 

Voorprogramma

Voorafgaand aan het HAN Lean Event bieden we bezoekers:

Workshop Introductie Lean - 12:30 - 13:30
Bent u geļnteresseerd in lean maar hebt u nog geen duidelijk beeld van wat u zich daarbij moet voorstellen? Dan bieden we u de gelegenheid kennis te maken met lean in de workshop “Introductie Lean”. Deze workshop vindt plaats voorafgaand aan het HAN Lean Event 2018. Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden.
Meld u direct aan

Masterclass Lean en Smart Industry
- 12:30 - 13:30
In deze masterclass delen wij de uitkomsten van een eerste onderzoek over Lean en Smart Industry.

Vervolgens inventariseren wij samen met deelnemers welke vragen er in de praktijk leven rond de implementatie van- en synergie tussen Lean en Smart Industry.

Aanwezigen geven we een benchmark-instrument waarmee ze hun eigen situatie kunnen beoordelen.
Meld u aan

Programma

13.30 Inloop
14.00 Opening
14.05 Vincent Wiegel - Smart Lean is the Future
14.30 Jaap van Ham - Lean en Smart: een moeizame relatie of succesvol duo?
15.00 Studentpresentaties
16.00 Pauze
16.30 Studentpresentaties
17.30 Daniel Jones - The future of Lean (videoboodschap)
18.00 Afsluiting
18.15 Netwerkborrel met hapje

Speciaal voor alumni en partnerbedrijven

Voor alumni van de minor Lean / Worldclass performance en onze partnerbedrijven organiseren we op donderdag 1 februari 2018 van 11.00 tot 12.30 een ochtendsessie voorafgaand aan het HAN Lean Event. Tijdens deze sessies delen alumni en partners succesverhalen en brilliant failures van hun Lean-reis. Aansluitend bieden wij deelnemers een lunch aan, zodat zij nader met elkaar kunnen kennismaken.

U kunt die ochtend een keuze maken uit bijdrages van:
Modderkolk
MBI
Ynova

In het aanmeldformulier kunt u als alumnus of partner via het keuzemenu aangeven aan welk programma u wilt deelnemen.

Praktische Informatie

donderdag 01 februari 2018
14.00 - 18.45
Arnhem
€ 0,-
€ 0,-

Over de spreker(s)