Werken en Leren met Energie

Mensen met een voorliefde voor duurzame energie beginnen een nieuwe carrière in de technieksector, dankzij Werken en Leren met Energie. Zij-instromers worden opgeleid tot elektrotechnicus of werktuigbouwkundige, terwijl zij in dienst zijn bij een bedrijf.

Deelnemers werken drie dagen per week en studeren twee dagen per week op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Na vier of twee jaar ontvangen zij een diploma van de hogeschool, afhankelijk van het soort traject dat zij volgen. De HAN biedt bacheloropleidingen aan en associate degree-opleidingen.

Word een leerwerkstudent

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in techniek en spreekt duurzame energie je aan? Kijk of jij in aanmerking komt voor Werken en Leren met Energie.

Klik hier voor meer informatie.

Neem een leerwerkstudent in dienst

Kunt u geen geschikte energietechnici te vinden? Neem een leerwerkstudent in dienst, die in enkele jaren uitgroeit tot volwaardige elektrotechnicus of werktuigbouwkundige.

Klik hier voor meer informatie

Provincie Gelderland

Werken en Leren met Energie wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland.