Werken en Leren met Energie

Mensen met een voorliefde voor duurzame energie beginnen een nieuwe carrière in de technieksector, dankzij Werken en Leren met Energie. Zij-instromers worden opgeleid tot elektrotechnicus of werktuigbouwkundige, terwijl zij in dienst zijn bij een bedrijf.

Deelnemers werken ca. 3 dagen per week en studeren een dag per week bij de HAN. Na 4 jaar ontvangen zij een bachelordiploma van de hogeschool. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om  in twee jaar een associate degree-diploma te halen.

Word een student

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in techniek en spreekt duurzame energie je aan? Kijk of jij in aanmerking komt voor Werken en Leren met Energie.

Klik hier voor meer informatie.

Neem een student in dienst

Kunt u geen geschikte energietechnici te vinden? Neem een student in dienst, die in enkele jaren uitgroeit tot volwaardige elektrotechnicus of werktuigbouwkundige.

Klik hier voor meer informatie

Provincie Gelderland

Werken en Leren met Energie wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland.