Werken en Leren met Energie

Via Werken en Leren met Energie combineert technisch talent een baan bij een energiegerelateerd bedrijf met een opleiding Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Dit traject biedt een oplossing voor bedrijven die last krijgen van het groeiende arbeidstekort in de techniekbranche.†

Informatie voor bedrijven

Hoeveel jonge elektrotechnici reageren op uw vacatures? Na hoeveel maanden is de vacature naar tevredenheid ingevuld? En toch wilt u een volgende hbo’er werven? Welnu, dat kan. Klik hier voor meer informatie.

Informatie voor (potentiŽle) studenten

Ben je altijd al geÔnteresseerd geweest in techniek en spreken ontwikkelingen in de duurzame energie je aan? Klik hier voor meer informatie.

Testimonials

Benieuwd hoe Werken en Leren met Energie in de praktijk wordt gebracht? Leerwerkers en werkgevers delen hun ervaringen met het leerwerktraject. Klik hier voor meer informatie.

• Liander
  • Iv-Industrie b.v.
  • NN Netherlands b.v.
  • QConcepts