HAN
HAN
Alumnivereniging Verpleegkunde HANAV

Welkom op de alumnisite van HANAV

HANAV is de Alumnivereniging Verpleegkunde (hbo-v) van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

Bedoeld voor: 'oud' hbo-v'ers, SPV'ers, MGZ'ers en arbo-verpleegkundigen.

Je hebt je studie jaren geleden afgerond of net je†je diploma ontvangen? We hopen dat je terug kunt kijken†op een leuke en leerzame studietijd bij de opleiding verpleegkunde (hbo-v) in Nijmegen.

Wil je contact onderhouden met de opleiding en oud-studenten? Dit kan nu gemakkelijk via deze alumniwebsite van de HANAV. Speciaal ontwikkeld voor alumni Verpleegkunde (hbo-v). Lees de interviews, de historie, nieuwe ontwikkelingen, maar ook hoe je deel uit kan maken van het alumninetwerk!

Bestuur HANAV

Bestuur HANAV 2015-2016

Onrustig in ons verpleegkundig land

Niet alleen veranderingen op landelijk niveau krijgen we voor de kiezen, veranderingen in zorg vanuit de politiek, maar ook binnen de eigen organisaties zijn er veel veranderingen gaande. Om hier meer grip op te krijgen vinden wij het belangrijk dat verpleegkundigen meer kennis krijgen van financiŽn in de zorg.

  • Waarom worden bepaalde beslissingen genomen?
  • Waarom wel een nieuw computerprogramma en geen extra medewerker op de vloer?
  • De kwaliteit van zorg staat onder druk omdat financiŽn steeds zwaarder gaan wegen. Wat betekent dit voor ons als verpleegkundigen?

Het zijn eigentijdse vragen, waarop we samen met jou/jullie werkbare antwoorden willen vinden. Doe je met ons mee?

nieuws foto

Pas je in het beroepsprofiel van de hbo-verpleegkundige?

Moeten hbo-verpleegkundigen die voor 2008 hun diploma haalden alsnog een post-hbo opleiding volgen, zodat ze voldoende passen in het beroepsprofiel van de hbo-verpleegkundige? Het is ťťn van de discussiepunten die naar voren komt tijdens de WebTV uitzending 'De verpleegkundige van de Toekomst 3' van uitgeverij BSL.† Lees meer...
nieuws foto

FinanciŽn in de zorgsector: verslag HANAV symposium over (on)betaalbare zorg

Zo’n 80 deelnemers (alumni, verpleegkundigen, docenten en studenten) van verschillende zorginstellingen waren op 12 november 2015 aanwezig op het verpleegkundig symposium van de HANAV. Deze keer stond het symposium in het teken van de financiŽn in de zorgsector. We kijken terug op een succesvolle bijeenkomst!† Lees het verslag en bekijk ook de foto's!