HAN
HAN
HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap

Agenda

In de agenda kan je zien wat er de komende tijd allemaal op het programma staat voor ondernemerde studenten, medewerkers, kennispartners en alumni van de HAN.

 

25jan

Congres Circulaire Oogst 3.0

De samenleving is toe aan een nieuwe balans. Een systeem waarin het creëren van economische waarde hand in hand gaat met het versterken van ecosystemen en sociale inclusie. In de triple helix, die staat voor structurele samenwerking tussen de overheid, het bedrijfsleven en het onderwijs, is het mogelijk om op basis van onderzoek te investeren in de ontwikkeling van duurzame innovatie. Hier liggen belangrijke kansen voor studenten, docenten en partners uit het werkveld. Benieuwd hoe wij deze samenwerking vormgeven?

Tijd: 12.30 tot 17.00 uur
Locatie:  HAN Campus, Ruitenberglaan 31 in Arnhem
lees verder
01feb

HAN Lean Event – ‘Smart Lean is the Future

Op donderdag 1 februari 2018 vindt het HAN Lean Event plaats op de HAN-campus in Arnhem. Het evenement is de jaarlijkse afsluiting van de Minor World Class Performance/Lean Management. Centraal binnen het event staan dan ook de studentenpresentaties, waarbij de studenten de resultaten presenteren van verbeterprojecten die zij hebben uitgevoerd bij verschillende organisaties. Deze editie heeft een extra feestelijk karakter, we vieren die dag ook het 10-jarig bestaan van het HAN Lean-QRM Centrum. We kijken deze dag terug op de afgelopen 10 jaar, maar met presentaties rond het thema: ‘Smart Lean is the Future’ kijken we vooral vooruit.

Tijd: 14.00 – 18.30
Locatie:  HAN Campus Arnhem
lees verder
15mrt

Health Valley Event 2018

Op 15 maart 2018 vindt het tiende Health Valley Event plaats in CineMec Nijmegen. Deze jubileumeditie van het grootste zorginnovatiecongres in Nederland mag je niet missen!

Tijd:
Locatie:  CineMec Nijmegen
lees verder
15mrt

Finale DOEN Energie[s]topper

Na het succes van twee jaar geleden organiseert New Venture, In samenwerking met Stichting DOEN, dit jaar wederom de DOEN Energie[s]topper, een nationale competitie voor innovatieve bedrijven op het gebied van energiebesparing. De hoofdprijs is 100.000 euro waarmee de winnaar zijn of haar product of dienst verder kan ontwikkelen.

Tijd:
Locatie: 
lees verder