HAN
HAN
HAN Employment Werving en selectie, detachering en advies

Meet & Match | Bedrijvenmarkt


HAN Employment organiseert,†een aantal keer per jaar, een†Meet & Match bedrijvenmarkt voor werkgevers en deeltijd-/duaal studenten†Bedrijfskunde MER, Logistiek en Economie, HBO-Rechten, CommerciŽle Economie, Accountancy, Bedrijfseconomie en Financial Services Management.

HAN Employment slaat hiermee een brug tussen deeltijd- en duaal studenten en (potentiŽle) werkgevers. We helpen deeltijd studenten bij hun oriŽntatie op de arbeidsmarkt en bij het vinden van een werkplek. Omgekeerd bieden we bedrijven en instellingen de kans om vacatures onder de aandacht te brengen bij deeltijd studenten van de HAN.

Studenten en bedrijven ontmoeten elkaar op de Meet & Match

Speeddates

Via speeddates hebben bedrijven en studenten de mogelijkheid om elkaar te spreken.†De kandidaten volgen een bedrijfskundige, logistieke, juridische,†commerciŽle, financiŽle deeltijdstudie aan de HAN en zoeken daarbij een baan voor 3†tot 4,5 dag per week.

Voor wie

De Meet en Match bedrijvendag is bedoeld voor:

Bedrijven
Bedrijven die interesse hebben†om deeltijd- of duale studenten in te zetten in hun organisatie.

Studenten
Huidige deeltijd- en duaalstudenten van HAN Deeltijdstudies Economie, Management en Recht, die op zoek zijn naar een passende baan bij de studie die zij volgen.

Datum en locatie

De volgende†Meet & Match vindt plaats†op:†

  • Donderdag 23 maart 2017
    Voor vacatures die passen bij de studies: CommerciŽle economie, Bedrijfskunde MER, Logistiek en Economie, HBO Rechten.
  • Donderdag 25 mei 2017†
    Voor vacatures die passen bij de studies:†Accountancy, Bedrijfseconomie, Financial Service Management (bank- en verzekeringsbranche)

Tijd: van 13.30 uur tot 16.00 uur op de HAN Campus, Ruitenberglaan 31 in Arnhem.

Deelname is kosteloos!

Referenties Meet & Match Accountancy

Ten Kate Huizinga:
Wat ons betreft is het een zeer geslaagde middag geweest. Wij hebben naar aanleiding van ons bezoek 5 kandidaten op gesprek gehad, waarvan 3 kandidaten een salarisvoorstel hebben ontvangen. De kandidaten hebben dit mondeling geaccepteerd. Wij zijn nu in de afrondende fase om de contracten te formaliseren.

Mathijs Kompaan (aankomend student Accountancy):
Mede door de Meet†& Match in Arnhem op de HAN, en nog een andere vacature via jullie had ik liefst 6 sollicitaties mogelijkheden.†Hieruit heb ik 3 bedrijven gekozen en bij alle drie een contact aangeboden gekregen. Wederom heb ik daar uit gekozen en daar is een prachtige baan in Uden uit gekomen bij Koenders Advies.Ik wil jullie bedanken voor de goede zorgen. Echt top!

Artikel over de Meet & Match Accountancy

Hoe hebben bedrijven en studenten de eerste Meet & Match ervaren? Lees hier het artikel.

Lees hier de ervaringen met HAN Employment

Welke ervaringen hebben deeltijd- en duale studenten met HAN Employment? En hoe ervaren bedrijven onze dienstverlening? Bekijk hier de referenties van studenten en bedrijven.† Lees verder

Direct contact

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin