HAN
HAN Lean-QRM Events

Voorgaande edities

Op deze pagina vindt u een overzicht van voorgaande edities van het Lean Event.

HAN Lean Event 2017

Met Lean naar Duurzaamheid

Donderdag 26 januari 2017 startte om 14.30 het 9de HAN Lean Event op de HAN Campus in Arnhem. Het thema ‘Met Lean naar Duurzaamheid’ bleek voor vele aanwezigen een eyeopener.

Circa 350 aanwezigen werden deze middag bijgepraat over actuele ontwikkelingen en trends op het gebied van Lean, in het bijzonder in relatie tot duurzaamheid. Naast de gastsprekers was het woord vooral aan de studenten van de Minor World Class Performance / Lean Management. Deelnemers aan het HAN Lean Event konden een keuze maken uit maar liefst 29 studentpresentaties rond uiteenlopende Lean-projecten en stelden zo voor een deel die middag hun eigen programma samen.

Lees de volledige terugblik op onze blog of bekijk de videoimpressie.

Wilt u op de hoogte blijven van ons onderzoek, onderwijs en onze evenementen? Abonneer u dan op de nieuwsbrief van het HAN Lean-QRM Centrum.

Bekijk de video-impressie van het HAN Lean Event 2017

HAN Lean Event 2016

Op 28 januari 2016 vond het 8ste HAN Lean Event plaats op de HAN Campus in Arnhem. Het thema “Integratie van planning en uitvoering; een lean uitdaging” bleek dé nummer één uitdaging voor veel van de deelnemende organisaties.

Integratie van planning en uitvoering; een Lean uitdaging

Met 400 deelnemers, diverse gastsprekers en maar liefst 35 projectpresentaties door studenten van de minor World Class Performance / Lean Management, bood het event ook dit jaar veel inspiratie en nieuwe inzichten voor de deelnemers uit het bedrijfsleven en de aanwezige studenten.

Bekijk de video-impressie van het HAN Lean Event 2016

HAN Lean Event 2015

Terugblik editie 2015: Doelgericht Innoveren

Veranderende markten en nieuwe technologieën dwingen organisaties om innovatief te zijn, zowel in de product- als in de procesontwikkeling. Het maken van keuzes hierin is niet eenvoudig. Het is essentieel om bij innoveren doelgericht te werk te gaan. Maar hoe doet u dat?

Hoe maak je keuzes om doelgericht te werk te gaan bij innoveren?

Bekijk de video-impressie van het HAN Lean Event 2015