HAN
HAN
HAN Lean-QRM Events

Masterclasses

Speciaal voor de partners van het HAN Lean-QRM Centrum organiseren we elk studiejaar een viertal masterclasses. In de masterclasses komen thema’s aan de orde waar veel bedrijven momenteel mee worstelen in hun traject van Continu Verbeteren.

Masterclass - Lean succes in het mkb

Door Sjouke Land

Leren van de praktijk bij Biddle? Dat kan tijdens de kosteloze masterclass met Sjouke Land op woensdag 27 september 2017, georganiseerd door het HAN Lean-QRM Centrum.

Vanaf 2009 heeft Biddle, producent van klimaatproducten, het proces van onderdelenfabricage, assemblage en expeditie volgens flow ingericht. Sjouke Land is Manager Production bij Biddle en trekker van de Lean-initiatieven binnen dit bedrijf. Hij verzorgde op het HAN Lean Event in 2016 een korte presentatie over zijn ervaringen.

Over de masterclass
Tijdens deze masterclass gaat hij dieper in op de situatie bij Biddle en hoe Lean een succes werd binnen dit mkb-bedrijf. Hij zal vervolgens laten zien hoe dit ook binnen andere organisaties te realiseren is.

Aan deze masterclass nemen ook studenten uit de minor WCP deel. U gaat samen met studenten actief aan de slag om de ervaringen bij Biddle om te zetten naar uw eigen organisatie.

Over Biddle
Biddle is een in Kootstertille (Friesland) gevestigde onderneming die klimaatproducten ontwikkelt en fabriceert. Luchtgordijnen, ventilatorconvectoren, luchtverwarmers; jaarlijks vinden duizenden van deze producten hun weg naar o.a. supermarkten, winkels, kantoren en industriële gebouwen. Bij het bedrijf in Kootstertille werken circa 85 medewerkers. Het bedrijf beschikt over een modern machinepark en een uitgebreide R&D- afdeling.

Praktische informatie
Datum: 27 september 13.00-17.00
Locatie: HAN Campus Arnhem
Kosten: Partners van het HAN Lean-QRM Centrum nemen kosteloos deel.

Meld u direct aan
Wilt u leren van Bibble samen met onze studenten?
Meld u dan direct aan voor deze masterclass.

Voordelen van partnerschap

Wilt u uw bedrijfsprocessen verbeteren? De kans op fouten minimaliseren? Sneller en beter kunnen reageren op klantvragen? Uw kosten reduceren? Word dan partner van het HAN Lean-QRM Centrum.

Download de folder van het HAN Lean-QRM Centrum en bekijk alle voordelen die wij onze partners bieden.

Partner worden?

Wilt u partner van het HAN Lean-QRM Centrum worden? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden

Meld u tijdig aan voor de masterclasses.  Lees meer...

Agenda

Hier vindt u een overzicht van alle activiteiten van het HAN Lean-QRM Centrum.   Lees meer...