HAN
HAN
HAN Lean-QRM Events

Masterclasses

Speciaal voor de partners van het HAN Lean-QRM Centrum organiseren we elk studiejaar een viertal masterclasses. In de masterclasses komen thema’s aan de orde waar veel bedrijven momenteel mee worstelen in hun traject van Continu Verbeteren.

Vorige Masterclass: Lean succes in het mkb

Door Sjouke Land

Op woensdag 27 september organiseerde het HAN Lean-QRM Centrum een masterclass met Sjouke Land van Biddle.

Tijdens deze masterclass ging Sjouke Land dieper in op de situatie bij Biddle en hoe Lean een succes werd binnen dit mkb-bedrijf. Hij liet ook zien hoe dit binnen andere organisaties te realiseren is.

Over Biddle
Biddle is een in Kootstertille (Friesland) gevestigde onderneming die klimaatproducten ontwikkelt en fabriceert. Luchtgordijnen, ventilatorconvectoren, luchtverwarmers; jaarlijks vinden duizenden van deze producten hun weg naar o.a. supermarkten, winkels, kantoren en industriŽle gebouwen. Bij het bedrijf in Kootstertille werken circa 85 medewerkers. Het bedrijf beschikt over een modern machinepark en een uitgebreide R&D- afdeling.

Voordelen van partnerschap

Wilt u uw bedrijfsprocessen verbeteren? De kans op fouten minimaliseren? Sneller en beter kunnen reageren op klantvragen? Uw kosten reduceren? Word dan partner van het HAN Lean-QRM Centrum.

Download†de folder van het HAN Lean-QRM Centrum en bekijk alle voordelen die wij onze partners bieden.

Partner worden?

Wilt u partner van het HAN Lean-QRM Centrum†worden? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden

Meld u tijdig aan voor de masterclasses.† Lees meer...

Agenda

Hier vindt u een overzicht van alle activiteiten van het HAN Lean-QRM Centrum. † Lees meer...