HAN
HAN
HAN Lean-QRM Events

Minor World Class Performance / Lean Management

Een minor is een module van één semester die studenten in het derde of vierde jaar van hun HBO studie kunnen kiezen.  In de minor WCP leren studenten hoe de Lean Management filosofie integraal en succesvol wordt toegepast in praktijksituaties. Zij ontvangen het Lean Green Belt certificaat van het HAN Lectoraat Lean bij afronding!

Na een intensieve introductie van de Lean theorie gaan studenten aan de slag in de complexe bedrijfsomgeving. Daarbij maken ze gebruik van de kennis en sociale vaardigheden (zoals adviseren en omgaan met cultuurveranderingen) die zij opgedaan hebben in de eerste fase van de minor. De studenten presenteren op het jaarlijkse HAN Lean Event in korte sessies de resultaten van hun intensieve bedrijfsopdrachten.

Deze minor is ontwikkeld door het Lectoraat Lean en is beschikbaar in een voltijd- en deeltijd variant.

World Class Performance / Lean Management (voltijd)

Meer informatie over de Minor World Class Performance / Lean Management (voltijd) en de mogelijkheid u in te schrijven vindt u op de website Kies op maat.

World Class Performance / Lean Management (deeltijd)

Meer informatie over de Minor World Class Performance / Lean Management (voltijd) en de mogelijkheid u in te schrijven vindt u op de website Kies op maat.
 

Ervaringen en kansen

HAN Lean Event 2016 - Studentprojecten WCP