Uitvoering

HAN Automotive bestaat uit HAN Automotive Research; de lectoraten I-Mobility & Voertuigmechatronica, het onderzoekslab; ARL-A (Applied Research Laboratory – Automotive) en de opleidingen die de HAN aanbiedt binnen het vakgebied automotive. Onderzoekers, docenten en studenten staan op verschillende manieren voor u klaar om een onderzoeksvraag of project aan te pakken. Neem gerust contact op met één van onze contactpersonen. Zij bespreken graag met u in welke vorm HAN Automotive Research kan bijdragen aan de ontwikkelingen in uw bedrijf:  

HAN Automotive Research project samenwerkingsvormen: 

1. Onderzoek uitgevoerd door onze professionals: Onderzoekmedewerkers en gespecialiseerde docenten zetten zich, onder leiding van een eigen projectmanager, gezamenlijk in om snel een professioneel resultaat te boeken. Onze professionals weten de weg en kunnen (externe) specialisten uit ons partner netwerk inschakelen als dat bijdraagt aan het niveau van het resultaat.     

2. Onderzoek uitgevoerd door een projectgroep van studentenin deze vorm besteedt een werkgroep (4 tot 8) studenten tijdens hun minor of course 10 tot 15 uur per week aan de gestelde onderzoeksvraag. De studentengroep wordt altijd begeleid door een "tutor". Op verzoek kunnen afspraken gemaakt worden over extra begeleiding door een expert of externe partner bedrijven. Het is zelfs mogelijk om als "Opdrachtgever" direct bij de begeleiding van de projectgroep betrokken te worden. Indien er gekozen wordt voor inzet van studenten is het resultaat van de opdracht altijd beperkt tot een inspanningsverplichting"  

3. Onderzoek uitgevoerd door combi studenten / professionalsDeze optie heeft vaak de voorkeur omdat het ten goede komt aan de studenten en het resultaat van de onderzoeksopdracht.

4. Onderzoek in de vorm van een stage / afstudeeropdrachtIn deze vorm is de opdrachtgever zelf verantwoordelijk voor de begeleiding van de student. Het resultaat wordt sterk bepaald door de specifieke student en de omstandigheden in het bedrijf of organisatie waar de student werkzaam is.