English version

BIODISCOVERY

Bij het HAN BioCentre (waaronder het HAN-lectoraat Biodiscovery) in Nijmegen verrichten onderzoekers en studenten praktijkgericht onderzoek binnen de hele Biodiscovery-keten: van het ontdekken, analyseren en produceren tot toepassen van (nieuwe) biomoleculen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe enzymen, bioactive peptiden, anti-microbiŽle componenten maar ook secundaire plant-metabolieten. Deze vinden hun toepassing in de agro-, food/feed- of life sciences-sectoren of in de biobased economy.

Partner worden in onderzoek?

Werkt u in deze sectoren en zoekt u antwoorden op biotechnologische, moleculair biologische, analytisch-chemische of bioIT-vragen? Ga dan korte of langdurige samenwerking aan of maak gebruik van de productie- of onderzoekscapaciteit. † Meer over contractonderzoek >>

Workshop volgen?

Bent u een werkende professional? Kies dan nu een workshop of cursus uit het brede onderwijsaanbod waarin het HAN BioCentre de theorie met de praktijk verbindt. Een cursus-op-maat behoort tot de mogelijkheden. † Bekijk het actuele cursus- en workshopaanbod >>

Ben je student?


RXML parse error: Attribute 'src' cannot be empty
 | <cimg class="newsimages" format="png" max-height="100" max-width="100" src="">
 | <cache enable-protocol-cache="yes">

Zoek je als bachelor- of masterstudent een inspirerende afstudeerplek waar praktijk en theorie samenkomt? Of zoek je een plek om onderzoeksopdrachten uit te voeren? Neem dan contact op met het HAN BioCentre voor de mogelijkheden.
Bekijk de beschikbare projecten†>>

Nieuws

30-11-2018

†Hoe kunnen we bijdragen aan het terugdringen van de CO2 uitstoot en het verduurzamen van de aarde?

01-11-2018

†De 4e editie van het jaarlijkse InScience festival staat in de startblokken (van 7 tot 11 november in en om LUX Nijmegen). De HAN is partner van dit festival en op diverse onderdelen actief.

Agenda

newsimage

Op 13 december vanaf 13:00 organiseren we vanuit het HAN BioCentre een docentendag met als titel “Biotechnologie als tool voor de biobased economy”.

newsimage

Vanuit het Landelijke Biobased Kennisnetwerk wordt op woensdagmiddag 13 juni 2018 door Aeres Hogeschool in Dronten een docentendag georganiseerd met als onderwerp: “Energietransitie: de rol van biobrandstoffen”.