AGENDA | HAN BIOCENTRE

Hier vindt u een overzicht van alle evenementen en activiteiten die verbonden zijn met het HAN BIOCENTRE | CENTRE OF EXPERTISE.

newsimage

De afgelopen jaren hebben de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, het HAN BioCentre, de Radboud Universiteit, Novio Tech Campus en Science Meets Business de Innoboot georganiseerd om starters verder op weg te helpen bij het opzetten en uitbouwen van hun onderneming. Dit jaar vindt op 19 april een speciale lustrumeditie van InnoBoot plaats op de StartupDelta Summit te Arnhem.

newsimage

2018 is het jaar waarin Nijmegen zich European Green Capital mag noemen. Dit wordt gevierd met het festival Wondertuin: een driedaags festival rond het thema duurzaamheid. Ook het HAN BioCentre is daarbij!

newsimage

Op 12 oktober organiseren Wageningen University & Research, Circles, VNO-NCW Midden, IPKW en KIVI ‘The Future of Waste – de kracht van kringlopen’.

October 6, 14.20-14.50 uur, Sefanne Hakken - Fungal Disease, a bigger problem in global wildlife More information:† http://www.kingcobrasymposium.com/

In de aanloop naar het festival toe, willen we alle ideeŽn ophalen om de HAN aan het festival te verbinden en willen we HAN’ers bijpraten die misschien nog niet bekend zijn met InScience. Voor deze brainstorm organiseren we het InScience cafť. Datum: donderdag 29 juni Tijd: 15.30 - 17.00 u. Locatie: Rode banken bij de kantine (La Pluche), Kapittelweg 33, Nijmegen †

The 20th June will see over 2000 scientists from Caenorhabditis elegans labs across the world gather in Los Angeles, USA for their biannual conference. Samantha Hughes (HAN BioCentre)†will be heading over to represent the HAN BioCentre. She will give a presentation on the latest research on the health effects of tart cherry juice, using the worms as a model. She will show that C. elegans has a lifespan extension when exposed to tart cherries. Working with Karin Struijs, Samantha Hughes†will also highlight which flavonoids and anthocyanins in tart cherries provide the health benefit to worms, and by association humans!

Fokker Terminal, Den Haag. †

newsimage

Op zaterdag 5 en zondag†6 november levert het C.elegans-team†van het HAN BioCentre een mooie bijdrage aan het†Dutch International†Science Filmfestival.†

newsimage

Biobased Economy midddag 1e jaars studenten HLO†en tentoonstelling “Biobased”

newsimage

"Hoe informatietechnologie alles verandert". Dit is het thema van de onderzoeksmiddag die de lectoren van de Faculteit Techniek op woensdag, 4 november, organiseren.

Op 28 januari 2016 bestaat het HAN BioCentre 10 jaar! Viert u het mee tijdens de symposium?

Docent? Woon dan op 5 november 2015 kostenloos de CBBE-docentendag over Biobased Products and Biorefinery bij.