HAN Biocentre
header foto

InnoBoot special: 19 april StartupDelta Summit

De afgelopen jaren hebben de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, het HAN BioCentre, de Radboud Universiteit, Novio Tech Campus en Science Meets Business de Innoboot georganiseerd om starters verder op weg te helpen bij het opzetten en uitbouwen van hun onderneming. Dit jaar vindt op 19 april een speciale lustrumeditie van InnoBoot plaats op de StartupDelta Summit te Arnhem.

Programma

InnoBootsessie: Groene Chemie voor een duurzame omgeving
Door onze manier van leven en werken is er een weinig duurzame situatie ontstaan. Hier moet wat aan gedaan worden. Daarom zijn de 12 principes van Groene Chemie opgesteld waarvan een aantal (o.a. afvalreductie en hernieuwbare materialen) voor elke ondernemer interessant zijn. Om u te inspireren zullen we een kijkje geven in de ontwikkelingen die op dit gebied gaande zijn en laten ondernemers zien hoe zij Groene Chemie in de praktijk toepassen.

InnoBootsessie: Data science van theorie naar praktijk
Verzamel, bewerk of analiseer jij grote dataverzamelingen? Of ben je op zoek naar data science kennis? Kom dan naar deze innobootsessie, waar verschillende start-ups uitleggen wat zij doen op het gebied van dataverwerking en hoe ze samenwerken met het nieuwe Data Science Centre van de Radboud Universiteit en het Radboudumc.

InnoBootsessie: Business meets science
Veel start-ups hebben problemen met het samenwerken met kennisinstellingen. Hoe kom je bij de juiste persoon terecht? Hoe krijg je überhaupt mogelijkheden samen te werken met kennisinstellingen? In deze sessie zullen Briskr, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Radboud Universiteit en Radboudumc laten zien wat de mogelijkheden zijn die door start-ups benut kunnen worden.

Kijk op de website van de StartupDelta Summit voor het volledige programma.

Praktische gegevens

Tijden: 13:00-22:00 uur
Locatie: Industriepark Kleefse Waard, Arnhem
Tickets: standaard €99,- | Student €10,- | Startups gratis
Website: www.startupdeltasummit.com

Aanmelden

Registreer je nu via www.startupdeltasummit.com/registreren