HAN Biocentre
Toolbar
header foto

Archief Agenda

Hier vindt u een overzicht van al het nieuws van BioCentre.

newsimage

Bananenschillen: die komen†vooral in de GFT-bak terecht, toch? Dat klopt, maar is wel zonde. Het HAN BioCentre rondde onlangs een succesvol onderzoek af naar het winnen van nuttig verdikkingsmiddel uit de gele schil. Maar waarom nou juist bananen? En wat kun je ermee? Karin Struijs, onderzoeker bij HAN BioCentre, vertelt er alles over.†

newsimage

Met behulp van bioraffinage komen we steeds een stapje dichter bij een biobased economy. Er wordt hard gewerkt aan nieuwe technologische ontwikkelingen: onder meer op het HAN BioCentre.

newsimage

Vanuit het HAN BioCentre worden er verschillende bijdragen geleverd tijdens het festival The Future of Us op 23 mei 2019.

newsimage

Altijd al eens een kijkje in de keuken van het HAN BioCentre willen nemen? Op zondag 14 april kon dit bij het televisieprogramma 'De Barometer' op RTL Z.†

†Hoe kunnen we bijdragen aan het terugdringen van de CO2 uitstoot en het verduurzamen van de aarde?

†De 4e editie van het jaarlijkse InScience festival staat in de startblokken (van 7 tot 11 november in en om LUX Nijmegen). De HAN is partner van dit festival en op diverse onderdelen actief.

newsimage

†MATCHUP: Medicinal Analytical process CHemistry edUcation Project

†Met SAM gaat een nieuw journalistiek medium van start bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. 'Onze' Sam (Samantha) Hughes, werkzaam bij het HAN BioCentre, werd hiervoor geÔnterviewd.