Basisworkshop

'Basisworkshop FabLab' is een kennismaking met apparatuur, na het volgen van de workshop heb je 'gratis' toegang tot het FabLab om te werken aan je eigen projecten tijdens de Open Inloop momenten (zie openingstijden). Voor HAN-studenten geldt dat zij de gehele studietijd gebruik kunnen maken van het FabLab, nadat zij de Basisworkshop hebben gevolgd.

De Basisworkshop gaat met name over het gebruik van machines en is geen softwarecursus. Na deze workshop heb je toegang tot de open inloopmomenten en kun je veilig aan de slag. De kennis die je nodig hebt voor jouw specifieke doeleinden, bouw je zelf op met behulp van onze FabCoaches en natuurlijk alle andere bezoekers.

De kosten voor de basisworkshop bedragen € 99,99. voor HAN-studenten hanteren wij een speciaal tarief: € 50,- niet-HAN-studenten betalen € 75,-. De tarieven zijn inclusief alle materialen.

De Basisworkshop wordt gegeven in ruimte B0.24 van de Faculteit Techniek aan de Ruitenberglaan 26 in Arnhem. De workshops duren een dagdeel (3,5 uur) en gaan door bij voldoende aanmeldingen.

Je kunt ook als groep aanmelden. Er wordt vervolgens contact met je opgenomen om nadere afspraken te maken.

Ben je student? Graag als e-mailadres géén student-account invullen. Stuur tevens ook een kopie van je collegekaart naar fablab.arnhem@han.nl, met als onderwerp 'Basisworkshop - [jouw collegekaartnummer]'.

Online aanmelden kan hieronder.

Algemene Voorwaarden

/lib/data/forms/fablab-basisworkshop.xml