Basisworkshop

'Basisworkshop FabLab' is een kennismaking met apparatuur, na het volgen van de workshop heb je 'gratis' toegang tot het FabLab om te werken aan je eigen projecten tijdens de Open Inloop momenten (zie openingstijden). Voor HAN-studenten geldt dat zij de gehele studietijd gebruik kunnen maken van het FabLab, nadat zij de basisworkshop hebben gevolgd.

De basisworkshop gaat met name over het gebruik van machines en is geen softwarecursus. Na deze workshop heb je toegang tot de open inloopmomenten en kun je veilig aan de slag. De kennis die je nodig hebt voor jouw specifieke doeleinden, bouw je zelf op met behulp van onze FabCoaches en natuurlijk alle andere bezoekers.

De kosten voor de basisworkshop bedragen € 75,00. Voor houders van een Gelrepas € 50,00 en voor studenten € 50,00. Voor HAN studenten van de Academie Engineering en Automotive zijn er speciale regelingen, neem daarvoor contact op met fablab.arnhem@han.nl . De tarieven zijn inclusief alle materialen.

De basisworkshop wordt gegeven in lokaal B0.16 aan de Ruitenberglaan 26 in Arnhem en duurt een dagdeel (3,5 uur) en gaat door bij voldoende aanmeldingen.

Je kunt ook als groep aanmelden. Er wordt vervolgens contact met je opgenomen om nadere afspraken te maken.

Ben je student? Graag als e-mailadres géén student-account invullen. Stuur tevens ook een kopie van je collegekaart naar fablab.arnhem@han.nl, met als onderwerp 'Basisworkshop - [jouw collegekaartnummer]'.

Online aanmelden kan hieronder.

Algemene Voorwaarden

/lib/data/forms/fablab-basisworkshop.xml