Open inloop

Op diverse momenten in de week is er Open Inloop. Op het moment dat de basisworkshop is gevolgd, mag iemand gratis tijdens de Open Inloop in FabLab Arnhem werken aan een eigen project. Voorwaarde is dat kennis wordt gedeeld en iets van de creatie wordt achtergelaten, daarbij kunnen wij ten allen tijden foto's maken van het project of process en deze vervolgens publiceren op deze website. Ook is het mogelijk om je project te delen d.m.v. het aanmaken van een 'FabMoment'. Hier wordt online geplaats wat is gerealiseerd. Zo worden successen, fouten en resultaten gedeeld, maar vooral de kennis met anderen als inspiratie om verder te komen.

Tijdens Open Inloop neem je altijd je eigen materialen mee. Op Materialen staan lijsten met materiaalspecificaties en enkele leveranciers. 

Tijdens de Open Inloop is het niet mogelijk om apparatentijd te reserveren. Afhankelijk van de drukte kan de tijd waarmee iemand met een apparaat kan werken worden aangepast tot maximaal een half uur. Langer werken kan door het reserveren en huren van een apparaat

Reserveren van apparatuur gebeurt buiten de Open Inloop-momenten.