HAN Intro Arnhem OverigCampusshopHogeschool van Arnhem en Nijmegen

Acties

Tijdens de introductieweek zijn er tal van leuke aanbiedingen en acties voor alle nieuwe HAN studenten in Arnhem! Bekijk hier onder het overzicht.

CampusShop

Nieuwe laptop nodig?
Student zijn moet vooral voordelen hebben. Daarom biedt CampusShop al meer dan 15 jaar laptops, mét studentenkorting én gratis Snelle Studenten Service! Door samen te werken met meer dan 200 onderwijsinstellingen weet CampusShop precies welke laptops geschikt zijn voor jouw opleiding. 

En mocht jouw laptop het onverhoopt laten afweten, dan wil je direct verder. Dat kan met Snelle Studenten Service. CampusShop zorgt voor reparatie binnen 5 dagen. Lukt dat niet, dan krijg je gewoon een leenlaptop. Geen gedoe, veel gemak. Snelle Studenten Service t.w.v. € 89,- is bij aanschaf van een Windows laptop helemaal gratis!

Nieuwsgierig? Ga snel naar campusshop.nl en kijk welke laptops wij samen met jouw onderwijsinstelling hebben geselecteerd.
 

Posttheater

Centraal in Arnhem, achter het Velperpoortstation vind je het gezellige Posttheater. Het programma richt zich op cabaret en stand-up comedy.
Het Posttheater is hét cabaretpodium van het Oosten waar bekende cabaretiers en jonge talenten graag neerstrijken. Daniël Arends, Javier Guzman en Fresku, slechts een greep uit het mooie aanbod van seizoen 2018|2019.

Kijk op posttheater voor alle voorstellingen. Kaarten zijn eenvoudig online verkrijgbaar.

Met last-minute studentenkorting naar het Posttheater!

Houd jij van cabaret of comedy? Vanaf september bezoek je voor een prikkie een voorstelling bij het Posttheater met je HAN-studentenkaart!

Een selectie aan voorstellingen is extra voordelig voor jongeren tot 30 jaar in het bezit van een Cultuurkaart, CJP-, scholieren- of studentenkaart. Jongeren kunnen een
niet-uitverkochte voorstelling bezoeken voor slechts € 10,- (incl. een pauzedrankje)

Het last-minute tarief geldt vanaf 15 minuten voor aanvang en is alleen geldig op vertoon van een Cultuurkaart, CJP-, scholieren- of studentenkaart. Op posttheater zie je bij de voorstellingen of de last-minute korting van toepassing is.

PostPartout

Met het PostPartout zit je bij maar liefst 3 voorstellingen voor € 10,- eersterangs!
Kies eens ‘out of the box’ en ontdek cabaret en comedy met het betaalbare PostPartout. Selecteer 3 voorstellingen dit seizoen voor slechts € 30,00 p.p. (inclusief pauzedrankje).
Kijk op www.posttheater.nl/acties voor meer informatie, de geselecteerde voorstellingen en voorwaarden.

Zien we jou in het nieuwe theaterseizoen?
 

Swapfiets

Direct lekker fietsen in Arnhem? Neem een Swapfiets!

Voor een vast bedrag per maand krijg jij een Swapfiets en zorgen wij ervoor dat hij het altijd doet!

Service en reparaties zijn namelijk inclusief. Is jouw Swapfiets kapot, heeft hij een lekke band, of is iemand anders ermee vandoor? Binnen 12 uur staat er een fietsenmaker voor je deur om je Swapfiets te repareren of te 'swappen' voor een ander exemplaar. Zo ben je altijd binnen tien minuten weer onderweg en mis jij nooit meer een afspraak, college, of leuke date!

Je zit nergens aan vast want je abonnement is gewoon maandelijks opzegbaar. Wel zo simpel. Daar houden wij van.

Aanbieding introductietijd

Tijdens jouw introductie tijd heeft Swapfiets een speciale aanbieding. Voor €15 kan je je gehele introductietijd (6 weken) lekker fietsen. Na deze periode kun je uiteraard ook gebruik blijven maken van de Swapfiets service en gaat het normale studententarief van €12 per maand in.

Meer informatie over Swapfiets kun je vinden op onze website.

Ha student!

Even iets anders dan de vele colleges, tentamenweken en gezamenlijke projecten? Wat dacht je ervan om voor de prijs van 3 biertjes een voorstelling of concert bij te wonen? Jij kunt voor €10,- naar Musis en het Stadstheater in hartje Arnhem!

Musis wordt vaak dagelijks plat gespeeld door artiesten als The Game, DI-RECT, Golden Earring, Typhoon of Racoon en het Stadstheater verwelkomt in het nieuwe seizoen Arjen Lubach, Mechanical Ecstasy en Rundfunk.
Maar wist je bijvoorbeeld ook dat Amsterdam Sinfonietta en Blaudzun op één podium staan in Musis? En dat in het Stadstheater meerdere keren per jaar topgezelschappen Toneelgroep Oostpool en Introdans in première gaan? Zo is klassiek vaak vet en zetten de toneelklassiekers aan het denken door de verbinding met jouw tijd. De tijd waarin jìj leeft, jouw wereld.

Kom ook een keer cultuur snuiven, voor een tientje. Dat kan door op de dag van de voorstelling een kaartje te kopen bij ons bespreekbureau of online.* Dan checken we bij binnenkomst alleen nog of de foto op je studentenpas lit is ;-)

Check het programma via: musisenstadstheater.nl
We hopen je snel te zien in Musis en Stadstheater Arnhem!

*enkele voorstellingen zijn uitgesloten van deze actie. op musisenstadstheater.nl vind je welke dit zijn.
 

Bijbaan naast je studie?Feesten, doen, ontmoetenBekijk hier het programma!Meld je aan!
algemene voorwaardendisclaimerMeldpunt Alcohol en Intimidatie