HAN Intro Arnhem OverigCampusshopHogeschool van Arnhem en Nijmegen

Programma HAN Intro 2018

HAN Intro start met een kennismaking met je eigen opleiding. Op deze dag(en) ontmoet je je mentor en je introductiegroep. Je krijgt informatie over je studie en praktische informatie over gebouwen en faciliteiten. Uiteraard is er ook ruimte voor gezelligheid! Per opleiding verschilt het programma, de duur en de kosten van de introductieweek. Behalve de kennismaking met je eigen opleiding, zijn er activiteiten waar je met alle opleidingen van de HAN aan deelneemt.

De HAN kent 65 bacheloropleidingen. Om praktische redenen vermelden we op deze pagina alleen het HAN-brede programma van de HAN Intro. Benieuwd wat je zoal doet tijdens de intro? Check jouw opleidingsintroductie en ben erbij!

Introprogramma per opleiding

HAN-brede Intro programma

Donderdag 30 augustus 2018

(I.s.m. Arnhem Studiestad, Van Hall Larenstein en ArtEZ hogeschool voor de kunsten.)

Arnhem Intro Dag

12:30 - 16:30 uur Staddag met Intropolyspel | Centrum van Arnhem 

Tijdens de staddag maak je kennis met Arnhem: jouw studentenstad! In groepjes trek je de stad in voor verschillende opdrachten. Je struint langs kroegjes, culturele instellingen, studentenverenigingen, sportieve uitdagingen en nog veel meer. Bovendien maken jij en je team kans op schitterende prijzen zoals bioscoopkaartjes, gratis pizza eten en toegangskaartjes voor Luxor Live en het 8bahn festival.

17:00 - 23:00 uur Arnhem Intro Festival | Coberco Melkfabriek, Nieuwe Kade 1

De knaller van de introductieperiode is het Arnhem Intro Festival! We starten om 17.00 uur op het voormalig terrein van de Coberco fabriek. Er zijn diverse Food Trucks aanwezig en op 2 stages zijn er DJ's en live acts.

Programma

Bijbaan naast je studie?Feesten, doen, ontmoetenBekijk hier het programma!Meld je aan!
algemene voorwaardendisclaimerMeldpunt Alcohol en Intimidatie