HAN Intro Arnhem OverigCampusshopHogeschool van Arnhem en Nijmegen

Breng uw organisatie onder de aandacht bij een jong en dynamisch publiek!

Elk jaar organiseren de gezamenlijke hogeschool van Arnhem Studiestad:
• HAN University of Applied Sciences
• Hogeschool van Hall Larenstein
• ArtEZ Hogeschool voor de kunsten
een introductie-evenement voor hun nieuwe studenten. 
 
Dit jaar vindt dit event plaats op donderdag 29 augustus in het centrum van Arnhem. Samen met u willen wij de studenten een compleet beeld geven van hun nieuwe studentenleven en de diverse mogelijkheden die Arnhem biedt. Uw organisatie mag natuurlijk niet ontbreken! Stel uw organisatie voor aan onze nieuwe studenten en geef uw naamsbekendheid een boost.

Programma Arnhem Introdag

De middag (van 12.00 tot 16.30 uur) start voor alle eerste jaars studenten  met een Intropolyspel door de binnenstad van Arnhem.

Tijdens de Staddag gaan de eerstejaars studenten onder begeleiding van een mentor in groepjes de binnenstad in. Ze maken kennis met de stad, zowel met de bedrijven, kroegen, sportfaciliteiten als culturele activiteiten. Dit alles aan de hand van van het Intropolyspel (een levend monopoly).

Uw organisatie kan zich hier presenteren door een (ludieke) activiteit te organiseren. Er komen dan de hele middag groepjes (circa 15 studenten per groepje) langs bij uw activiteit. Wij dagen u uit om het Intropolyspel zo uitdagend mogelijk te maken door een (ludieke) activiteit te organiseren. Het is ook mogelijk om meerdere groepjes tegelijk te ontvangen en ze tegen elkaar te laten battelen. 

De groepjes strijden voor straatkaartjes en de groep met de meeste straatjes wint! 

Aanmelden

Wilt u uw organisatie aanmelden om een bijdrage te leveren aan de Staddag  vul dan ons aanmeldformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bijbaan naast je studie?Feesten, doen, ontmoetenBekijk hier het programma!Meld je aan!
algemene voorwaardendisclaimerMeldpunt Alcohol en Intimidatie