CampusshopHogeschool van Arnhem en Nijmegen

Acties

Tijdens de introductieweekzijn er tal van leuke aanbiedingen en acties voor alle nieuwe HAN studenten in Nijmegen! Bekijk hier onder het overzicht.

Bezoek Stevenskerk op donderdag 30 augustus

De Stevenskerk, ht icoon van Nijmegen
Als je in Nijmegen bent, kun je niet om de Stevenskerk heen. De toren roept je vanuit alle wijken naar het centrum toe. Natuurlijk is de Stevenskerk ook een plek van bezinning, maar er gebeurt veel meer. Popconcerten tijdens de Vierdaagse, klassieke muziek het hele jaar door, congressen, exposities en tal van bijeenkomsten van de Radboud Universiteit en de HAN. Een bezoek aan de Stevenskerk is een belevenis. De hoge elegante gewelven, de schitterende lichtval door de lancetvensters, de eeuwenoude graven, een spectaculaire rij kroonluchters: je weet eenvoudigweg niet waar je kijken moet! Dit imposante monument doet iets met je, rkt je. Bezoek de Stevenskerk en je ervaart het zelf!

CampusShop

Nieuwe laptop nodig?
Student zijn moet vooral voordelen hebben. Daarom biedt CampusShop al meer dan 15 jaar laptops, mt studentenkorting n gratis Snelle Studenten Service! Door samen te werken met meer dan 200 onderwijsinstellingen weet CampusShop precies welke laptops geschikt zijn voor jouw opleiding.

En mocht jouw laptop het onverhoopt laten afweten, dan wil je direct verder. Dat kan met Snelle Studenten Service. CampusShop zorgt voor reparatie binnen 5 dagen. Lukt dat niet, dan krijg je gewoon een leenlaptop. Geen gedoe, veel gemak. Snelle Studenten Service t.w.v. € 89,- is bij aanschaf van een Windows laptop helemaal gratis!

Nieuwsgierig? Ga snel naar campusshop.nl en kijk welke laptops wij samen met jouw onderwijsinstelling hebben geselecteerd.

Blixem

Introductie actiemenu:

BliXem Eetcaf: Mentoren eten gratis.

Mentoren krijgen hun hoofdgerecht (daghap) € 9,50 gratis tijdens de introductieweek als zij met hun mentorklas (minimaal 12 personen aanwezig) komen eten en duidelijk kunnen aantonen mentor te zijn d.m.v. een speciaal mentor T-shirt of bandje.

Graag reserveren via info@blixemnijmegen.nl o.v.v. introductie-actie.

Bijbaan naast je studie?Feesten, doen, ontmoetenBekijk hier het programma!Meld je aan!
algemene voorwaardendisclaimerMeldpunt Alcohol en Intimidatie