CampusshopHogeschool van Arnhem en Nijmegen

Doe mee aan de HAN Intro van CommerciŽle Economie 2019

In de week van 26 t/m 30 augustus 2019 begint jouw introductie aan de HAN. Een week boordevol informatie en feestelijke activiteiten waarin je kennismaakt met je opleiding, je medestudenten, de HAN en jouw studentenstad. Mis het niet!

Introductiekamp

Om je nieuwe studie goed te beginnen organiseren wij voor jou en alle andere aankomende CommerciŽle Economie studenten uit Nijmegen een fantastisch driedaags introductiekamp! Het kamp is de ideale mogelijkheid om je klasgenoten op een leuke manier te leren kennen door middel van spellen, feesten en uiteraard ook heerlijke ontspanmomenten.

Dinsdag 27 augustus 2019

Op dinsdag 27 augustus heten we je vanaf 11 uur in de ochtend van harte welkom bij ZandZiebar in Slijk-Ewijk (gelegen tussen Arnhem en Nijmegen), waar je de komende drie dagen verblijft.

De ochtend staat in het teken van kennismaken met je nieuwe studiegenoten en, niet te vergeten, de mentorpapa’s en mama’s die je tijdens dit kamp zullen begeleiden. De ochtend wordt afgesloten met een heerlijke lunch.

Het middagprogramma, bestaande uit een aantal leuke activiteiten begeleid door een lekker muziekje op de achtergrond, is het ideale moment om elkaar beter te leren kennen.

Na de activiteiten pakken we de bus naar Nijmegen om te eten en te student bowlen (en nee, dat is allesbehalve saai). Hierna beginnen we met een kroegentocht om je de beste plekjes te laten zien en eindigen we met een knallend feest.

Woensdag 28 augustus 2019

Na een goede (maar in sommige gevallen korte) nachtrust gaan we na het ontbijt verder waar we dinsdag geŽindigd zijn. We gaan met bussen opnieuw naar de stad voor het middagprogramma. Wat we precies gaan doen, blijft nog even geheim.

Na het avondeten in de stad vindt er een feest plaats in samenwerking met de opleidingen Communicatie, Food & Business en Ondernemerschap & Retail Management. Na een aantal uur flink gefeest te hebben vertrekken de bussen weer richting het kamp.

Donderdag 29 augustus 2019

Jammer genoeg is het alweer de laatste dag van het kamp. Na een lekker ontbijt worden de tassen weer ingepakt, de tenten afgebroken en rond 12 uur is het dan echt tijd om naar huis te gaan. Hopelijk met heel veel mooie herinneringen en nieuwe vriendschappen.

Toch nog niet helemaal uitgefeest? Ga dan met ons mee naar het HAN Introfeest!

Kosten en aanmelden

De kosten voor het kamp bedragen €99,- en dit is inclusief maaltijden, busvervoer en overnachtingen. De kosten kun je bij aanmelden via iDeal of CreditCard voldoen.

Meld je aan via de HAN Webshop. Meld je zo snel mogelijk aan om zeker te zijn van een plek! De uiterlijke inschrijfdatum is 12 augustus 2019.

(13.4K†bytes)

Contact

Voor vragen over het kamp kun je contact opnemen met de introcommissie (intro@sv-center.nl) of Noortje Derix (noortje.derix@han.nl).

Tijdens of voor het introductiekamp is het voor jezelf of achterblijvers ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de organisatoren:

  • Dennis Kok (voorzitter introcommissie): 06-83355131
  • Noortje Derix (procescoŲrdinator): 06-46951043

Volg ons

HAN Intro
Facebook: www.facebook.com/HANIntro
Instagram: @han_intro

Studievereniging CEnter
Facebook:†www.facebook.com/studieverenigingcenter
Instagram: @sv_center
LinkedIn: Studievereniging CEnter
Intro: www.sv-center.nl/intro

Bijbaan naast je studie?Meld je aan!
algemene voorwaardendisclaimerMeldpunt Alcohol en Intimidatie