CampusshopHogeschool van Arnhem en Nijmegen

Doe mee aan de HAN Intro van Food & Business 2019

In de week van 26 t/m 30 augustus 2019 begint jouw introductie aan de HAN. Een week boordevol informatie en feestelijke activiteiten waarin je kennismaakt met je opleiding, je medestudenten, de HAN en jouw studentenstad. Mis het niet!

De introductie bij Food & Business start op 26 augustus 2019.†

Maandag 26 augustus 2019

Op maandag worden jullie, de nieuwe studenten, van harte welkom geheten tijdens de barbecue op school. Daarna vertrekken we met de hele groep naar de locatie voor de introductie. De locatie waar wij 4 dagen gaan verblijven is de groepsaccommodatie Seven Hills in Groesbeek. Het avondprogramma bestaat uit een leuk themafeest op het kamp.

Dinsdag 27 augustus 2019

Na een goede (voor sommigen een korte) nachtrust fietsen we na het ontbijt richting Nijmegen voor een leuke middagactiviteit. Wat we precies gaan doen, houden we nog even geheim.

Na de middagactiviteit fietsen we samen terug naar het kamp en zal er een warme maaltijd op ons staan te wachten. Na het avondeten hebben we een leuke spelavond bedacht met o.a. rad van fortuin, bierpong, sjoelen etc. Daarna vertrekken we met taxi’s naar de stad om de leukste plekjes van Nijmegen te ontdekken.

Woensdag 28 augustus 2019

Op de planning staat een gezellige middagactiviteit in de stad. Daarna fietsen we terug naar het kamp en zal het dreamteam van Food & Business een heerlijke maaltijd klaar hebben staan voor ons. Na het avondeten vindt er een groot feest plaats in de stad in samenwerking met de opleidingen Communicatie, Ondernemerschap & Retail Management en CommerciŽle economie.†

Donderdag 29 augustus 2019

Vandaag is alweer de laatste dag van het kamp. Na een laatste ontbijt worden de tassen weer gepakt en is het rond 12 uur tijd om naar huis te gaan. Er wordt afscheid genomen van de intropapa’s en intromama’s en hopelijk zijn er dan veel leuke herinneringen gemaakt.

Kosten en aanmelden

De kosten voor deelname aan het introductieprogramma bedragen €95. Deze kosten kun je bij aanmelden via iDeal of CreditCard voldoen. De kosten zijn inclusief verblijf, maaltijden en non-alcoholische dranken.

Meld je aan via de HAN Webshop introductie Food & Business. De uiterlijke inschrijfdatum is 8 juli 2019, dus wees er snel bij!

Mentoren

Tijdens de eerste ochtend krijg je te horen wie jouw mentoren zijn. Dit zijn (oudere-jaars) studenten die samen met het enthousiaste organisatieteam druk bezig zijn om te zorgen voor een onvergetelijke introductieweek.

Voor vragen over het kamp kun je contact opnemen met de introcommissie:
introductie2019@gmail.com.

Tijdens of voor het introductiekamp is het voor jezelf of achterblijvers ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de organisatoren:
Sophie Derks: 06 44468671 / sophie.derks@hotmail.com
Anne Weijs: 06 11659474 / anneweijs@hotmail.com

Volg ons!

HAN Intro
Facebook: www.facebook.com/HANIntro
Instagram: @han_intro

Studievereniging Gusto
Website:†www.svgusto.com
Facebook:†www.facebook.com/Studievereniginggusto
Instagram: @svgusto

Bijbaan naast je studie?Meld je aan!
algemene voorwaardendisclaimerMeldpunt Alcohol en Intimidatie