CampusshopHogeschool van Arnhem en Nijmegen

Doe mee aan de HAN Intro van Human Resource Management 2019

In de week van 26 t/m 30 augustus 2019 begint jouw introductie aan de HAN. Een week boordevol informatie en feestelijke activiteiten waarin je kennismaakt met je opleiding, je medestudenten, de HAN en jouw studentenstad. Mis het niet!

De introductie bij Human Resource Management start op 26 augustus 2019.

Maandag 26 augustus 2019

De opleiding Human Resource Management valt onder het Instituut Bedrijfskunde en Rechten en deze dag start je samen met de studenten van de andere opleidingen Logistics Management, Bedrijfskunde en Facility Management. In de ochtend van deze eerste introdag maak je op school kennis met je StudieLoopbaanbegeleider (SLB’er) en krijg je belangrijke informatie voor een goede start van je studie.

Na een gezamenlijke lunch is het in de middag tijd om in een gezellige sfeer kennis te maken met je klasgenoten en medestudenten. Deze middag wordt georganiseerd door de studieverenigingen en vindt plaats in het centrum van Nijmegen. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke barbecue.
In de avond is er voor HRM-studenten een LinQ feest (studievereniging HRM).

Dinsdag 27 augustus 2019

HRM dag

Op dinsdag 27 augustus organiseert de studievereniging van HRM ‘LinQ’ een gezellig programma. Het programma start om 13.30 uur. De activiteiten voor deze dag zijn:

  • een kroegentocht
  • gezamenlijke maaltijd
  • een pubquiz 
  • ’s avonds een spetterend feest bij Café van Buren

Woensdag 28 augustus 2019

HRM dag

De woensdag staat in het teken van jouw opleiding Human Resource Management. Je start om 12.30 uur met een gezamenlijk ‘brakfast’. Daarna is er een leuk middagprogramma waarbij je met je klasgenoten deelneemt aan verschillende HRM-activiteiten. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd en aansluitend een LinQ feest.

Donderdag 29 augustus 2019

HAN-dag


12.00-14.00:  Uitslaapontbijt & Intromarkt Kelfkensbos
14.00-17.00:  Staddag met Intropolyspel Binnenstad
19.00-23.00:  Nijmegen Introfeest locatie volgt nog

Kosten

De kosten voor deelname aan het programma bedragen € 42,50. Deze kosten kun je bij aanmelden via iDeal of CreditCard voldoen.

Aanmelden

Meld je voor de introductie aan via bijgaande link (dit is een link naar de webshop). Eind juni ontvang je de welkomstpost thuisgestuurd. Hierin vind je alle benodigde informatie over de introductieweek.

Ik meld me aan voor de HRM introductieweek 

Mentoren

Tijdens de eerste ochtend krijg je te horen wie jouw mentoren zijn. Dit zijn (oudere-jaars) studenten die samen met het enthousiaste organisatieteam druk bezig zijn om te zorgen voor een onvergetelijke introductieweek.

Contact

Wil je meer weten over jouw introductie? Neem dan contact op met de contactper-soon van jouw opleiding:

  • Esther Fintelman
  • Propedeuse.ibr@han.nl
  • 06-11501210
  • (in de vakantie beperkt bereikbaar)

Volg ons

Facebook: www.facebook.com/HANIntro
Instagram: @han_intro

Bijbaan naast je studie?Meld je aan!
algemene voorwaardendisclaimerMeldpunt Alcohol en Intimidatie