CampusshopHogeschool van Arnhem en Nijmegen

Doe mee aan de HAN Intro van Logistics Management 2019

In de week van 26 t/m 30 augustus 2019 begint jouw introductie aan de HAN. Een week boordevol informatie en feestelijke activiteiten waarin je kennismaakt met je opleiding, je medestudenten, de HAN en jouw studentenstad. Mis het niet!

De introductie bij Logistics Management start op 26 augustus 2019.

Maandag 26 augustus 2019

De opleiding Logistics Management valt onder het Instituut Bedrijfskunde en Rechten. In de ochtend van deze eerste introdag maak je op school kennis met je Studieloopbaanbegelleider (SLB’er) en krijg je belangrijke informatie voor een goede start van je studie.

Na een gezamenlijke lunch vertrek je richting Nijmegen. In de middag is het tijd om in een gezellige sfeer kennis te maken met je klasgenoten en medestudenten. Deze middag wordt georganiseerd door de studieverenigingen en vindt plaats in het centrum van Nijmegen. De eerste dag wordt afgesloten met een gezamenlijke barbecue.

Dinsdag 27 augustus 2019

Op de dinsdag begint het kamp voor jou en je nieuwe studiegenoten! Je wordt tussen 11.00 uur en 11.30 uur verwacht op het Scouting kampeerterrein St. Walrick, aan de St. Walrickweg 9A te Overasselt waar je de komende 2 dagen verblijft.

Op deze dag staat er een lunch en een activiteitenprogramma met als doel teambuilding op de planning. Na een opfrismoment maak je je in de avond klaar voor de pubquiz, waar de allereerste winnaar van de Logistieke pubquiz 2019 rijkelijk beloond wordt.

Woensdag 28 augustus 2019

Na een goede nachtrust starten we om 11.00 uur met een gezamenlijke brunch. Omdat we niet zo vroeg beginnen kan iedereen met veel energie meedoen aan het middagprogramma. Wat we gaan doen blijft nog geheim, maar wat we wel kunnen verklappen is dat deze middag de strijd tussen de klassen gaat losbarsten. Niet alleen op fysiek niveau, maar ook op tactisch niveau!!!

Na de gezellige middag hopen we de derde winnaar van het kamp bekend te kunnen maken. Het einde van het introkamp is dan toch echt in zicht… Door gezamenlijk alles op te ruimen kan iedereen aan het eind van de middag weer naar huis om zich op te laden voor de donderdag.

Donderdag 29 augustus 2019

(Het programma hieronder is onder voorbehoud, zodat je een idee hebt van wat je kunt gaan verwachten!! Check regelmatig de HAN Introsite )

Tijd

Wat

Waar

12.00-14.00

Uitslaapontbijt & Intromarkt

Kelfkensbos

14.00-17.00

Staddag met Intropolyspel

Binnenstad

19.00-23.00

Nijmegen Introfeest

Nog te bepalen

Kosten

De kosten voor deelname aan het programma bedragen € 42,50. Deze kosten kun je bij aanmelden via iDeal of CreditCard voldoen.

Aanmelden

Meld je voor de introductie aan via de HAN webshop Logistics Management Nijmegen. Eind juni ontvang je de welkomstpost thuisgestuurd. Hierin vind je alle benodigde informatie over de introductieweek.

Mentoren

Tijdens de eerste ochtend krijg je te horen wie jouw mentoren zijn. Dit zijn ouderejaars studenten die samen met het enthousiaste organisatieteam druk bezig zijn om te zorgen voor een onvergetelijke introductieweek.

Contact

Wil je meer weten over jouw introductie? Neem dan contact op met de contactpersoon van jouw opleiding:

  • Esther Fintelman
  • Propedeuse.ibr@han.nl
  • 06-11501210
  • (in de vakantie beperkt bereikbaar)

Volg ons

Facebook: www.facebook.com/HANIntro
Instagram: @han_intro

Bijbaan naast je studie?Meld je aan!
algemene voorwaardendisclaimerMeldpunt Alcohol en Intimidatie