CampusshopHogeschool van Arnhem en Nijmegen

Doe mee aan de HAN Intro van Ondernemerschap & Retail Management 2019

In de week van 26 t/m 30 augustus 2019 begint jouw introductie aan de HAN. Een week boordevol informatie en feestelijke activiteiten waarin je kennismaakt met je opleiding, je medestudenten, de HAN en jouw studentenstad. Mis het niet!

Op maandag 26 augustus is een informatiebijeenkomst op school. De overige dagen worden georganiseerd door de studievereniging SVSB.

Maandag 26 augustus 2019

09.00 – 12.00 uur: Verplichte informatiebijeenkomst op school, Laan van Scheut 10.

Introductiekamp

Leuk dat je gekozen hebt voor de opleiding Ondernemerschap en Retail Management! Studeren is een nieuwe fase in je leven waarbij je veel nieuwe mensen leert kennen. Om hierbij te helpen, organiseert de HAN samen met SVSB, dé studievereniging van de opleiding, een introductiekamp!

Het introductiekamp vindt met name plaats op het terrein van voetbalvereniging Kolping Dynamo. De introductie duurt vier dagen en is van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 augustus. Het programma van de introductie ziet er als volgt uit:

Dinsdag 27 augustus 2019

We heten je vanaf 10 uur van harte welkom op het introkamp van SVSB, gelegen op het terrein van voetbalvereniging Kolping Dynamo, d’Almarasweg 26 te Nijmegen. Hier verblijf je de komende dagen.

In de ochtend maak je kennis met je nieuwe studiegenoten, maar ook je mentorpapa en –mama die jou tijdens de hele intro zullen begeleiden. Na de kennismakingsspellen volgt er een heerlijke lunch. Bij de lunch zullen ook een aantal docenten aansluiten die je op maandag tijdens de verplichte ochtend op de HAN misschien al gezien hebt. Goed moment om alvast een praatje met ze te maken.

’s Middags zijn er een aantal leuke activiteiten gepland waarbij je je klas steeds beter leert kennen. Na deze activiteiten heb je vast honger gekregen, dus we hebben een overheerlijke BBQ geregeld. In de avond vertrekken we naar de stad om jou kennis te laten maken met de leukste kroegen van Nijmegen. We gaan namelijk een kroegentocht doen! Na afloop van de kroegentocht is er ruimte om vrij te gaan stappen. Er worden ’s nachts bussen ingezet om jou weer veilig op het introkamp te laten komen.

Woensdag 28 augustus 2019

We beginnen de dag met een ontbijtje na een soms iets te korte nachtrust, maar ook dat hoort bij het studentenleven. ’s Middags gaan we naar de stad om daar de Crazy 88 te gaan doen samen met je klas. Tussendoor kun je een lunch met drankje verwachten op een van de fijnste terrasjes van Nijmegen!

Na afloop van de Crazy 88 drinken we een drankje bij Bascafé, waarna we weer terug gaan naar het kamp. Hier staat een kar met onbeperkt pizza op ons te wachten. ’s Avonds hebben wij een feest voor jullie georganiseerd in de Drie Gezusters. Je bent vrij om daarna de stad verder te ontdekken met je klas. Er worden ’s nachts bussen ingezet om jou weer veilig op het introkamp te laten komen.

Donderdag 29 augustus 2019

Op donderdag komen we iets later op gang en starten we om 10 uur met een brunch. Zo kun je rustig wakker worden, want ’s middags verwachten we dat je helemaal fit bent om alle vragen van de pubquiz te kunnen beantwoorden!

Na de pubquiz is er een moment ingepland om met z’n allen een foto te maken en om ook klassenfoto’s te maken ter herinnering aan deze legendarische introductieweek. Op het kamp eten we friet en is er voldoende tijd om jezelf klaar te maken voor de laatste stapavond van deze week, namelijk het grote HAN feest in de Molenstraat. Net zoals dinsdag en woensdag kun je gebruikmaken van de bussen die jou weer veilig op het introkamp brengen.

Vrijdag 30 augustus 2019

Vrijdag 30 augustus is de laatste dag van de introductie. We beginnen rustig met een ontbijtje. Daarna is het tijd voor het finalespel, dat wordt gespeeld tussen de twee klassen die de meeste punten hebben verdiend met de spellen van de dinsdag, de Crazy 88 en de pubquiz.

Na afloop van het finalespel pakken we onze spullen in en breken we de tenten (voorzichtig) af. Als laatste zal het introductiekamp worden afgesloten met de prijsuitreiking en een leuke goodiebag voor iedereen!

Kosten

De kosten voor deelname aan het introductieprogramma bedragen €115,-. Deze kosten kun je bij aanmelden via iDeal of CreditCard voldoen.

Aanmelden

Meld je aan via de HAN webshop. Na je aanmelding ontvang je vanuit de studievereniging SVSB de benodigde informatie. 

Mentoren

Tijdens de aankomst op het kamp krijg je te horen wie jouw mentoren zijn. Dit zijn (ouderejaars) studenten die samen met het enthousiaste organisatieteam druk bezig zijn om te zorgen voor een onvergetelijke introductieweek.

Contact

Wil je meer weten over jouw introductie? Neem contact op met de contactpersoon van jouw introductie:

Volg ons!

HAN Intro
Facebook: www.facebook.com/HANIntro
Instagram: @han_intro

Studievereniging Small Business
Facebook: www.facebook.nl/studieverenigingsmallbusiness
Instagram: @svsmallbusiness
 

Bijbaan naast je studie?Meld je aan!
algemene voorwaardendisclaimerMeldpunt Alcohol en Intimidatie