CampusshopHogeschool van Arnhem en Nijmegen

Introductieprogramma hbo-opleiding Verpleegkunde (hbo-v)

De HAN intro vindt voor jou plaats in de week van 25 augustus t/m 30 augustus 2019. Een week boordevol informatie en feestelijke activiteiten waarin je kennismaakt met je opleiding, je medestudenten, de HAN en jouw studentenstad. Je mag het niet missen! De introductie bij Verpleegkunde start op zondag 25 augustus 2019.

Let op!

Mocht een week te veel zijn, of zijn de plekken voor de hele week vol, dan kun jij je aanmelden voor de introdag op donderdag 29 augustus 2019 

Wat mag je verwachten?

Het introductieprogramma wordt georganiseerd door de introductiecommissie van studievereniging Plexus, waarbij je kennis gaat maken met je groep medestudenten, met je studieloopbaanbegeleider en met de intromentoren. Op donderdag zal het programma gedeeltelijk ingevuld worden door het HAN-brede introteam.

Slaapplaats regelen?

Als jij een slaapplek hebt in Nijmegen, super! Als je daar ook nog paar studiegenootjes kwijt kunt, is dit helemaal top! Geef dit dan even aan tijdens je aanmelding bij opmerkingen. Want hoe leer je elkaar nu sneller en beter kennen dan tijdens een sleep-over?

Heb jij géén slaapplek? Geen paniek! De mentoren stellen, als goede en zorgzame ouders, ook slaapplekken ter beschikking! Geef dit duidelijk aan tijdens je aanmelding bij opmerkingen en dit wordt voor je geregeld. Op de 1e dag van de introweek krijg je te horen bij wie je precies slaapt.

Een slaapplek in Nijmegen is natuurlijk niet verplicht maar het is wel handig aangezien we ook in de avond en nacht activiteiten hebben georganiseerd.

Allergie of dieet

Volg je een bepaald dieet of heb je een allergie waar wij rekening mee moeten houden? Geef dit tijdens je aanmelding aan bij opmerkingen.

Mentoren

Tijdens de eerste middag krijg je te horen wie jouw mentoren zijn. Dit zijn (ouderejaars) studenten die samen met het enthousiaste organisatieteam zorgen voor een onvergetelijke introductieweek. 

Zondag 25 augustus 2019

 • 14.00 tot 14.30 uur: Je mag je komen aanmelden bij café Piecken (Professor Bromstraat 54, Nijmegen). Hierna krijg je de mogelijkheid om je (slaap)spullen naar je slaapplaats te brengen.
 • 17.00 uur: Een gezellige barbecue staat voor je klaar.
 • 21.00 uur: Tijd voor een kroegentocht, met een eindfeest bij de El Sombrero.

Maandag 26 augustus 2019

 • 12.00 uur: Escape room op de HAN!
 • 17.00 uur: Vrije tijd en samen eten met je introgroep. Tijd om je klaar te maken voor de volgende activiteit!
 • 22.00 uur: Zomergala met een Jamaicaans tintje.

Dinsdag 27 augustus 2019

 • 09.00 tot 17.30 uur: In dit tijdsbestek heb je een kennismaking op de HAN met jouw studieloopbaan begeleider en klas.
 • 18.00 uur: Eten bij de Waagh, centrum Nijmegen.
 • 21.30 uur: Themafeest: Plexus a la carte.

Woensdag 28 augustus 2019

 • 12.00 uur: Sportdag bij Radboud Sportcentrum (Heyendaalseweg 141, Nijmegen).
 • 17.00 uur: Discobowlen bij Olround met een hapje eten.
 • 20.00 uur: Zin in een rustige avond of juist naar de kroeg, vanavond is het jouw keuze!

Donderdag 29 augustus 2019

Bij deelname aan de gehele introductieweek:
 • 12.00 uur: HAN-staddag. Tijdens de staddag maak je kennis met Nijmegen: jouw studentenstad! In groepjes trek je de stad in voor verschillende opdrachten. Je struint langs kroegjes, culturele instellingen, studentenverenigingen, sportieve uitdagingen en nog veel meer. Bovendien maken jij en je team kans op schitterende prijzen.
 • 17.30 uur: Tijd om samen met je introgroepje een leuke plek te zoeken om samen te eten.
 • 20.15 uur: SV Plexus op de boot!

Bij deelname aan de introductiedag:

 • 10.00 uur: Aanmelding van de introductiedag (Van Schaeckmathonsingel, tussen station Nijmegen Centraal en het Keizer Karelplein).
 • 12.00 uur: HAN-staddag. Tijdens de staddag maak je kennis met Nijmegen: jouw studentenstad! In groepjes trek je de stad in voor verschillende opdrachten. Je struint langs kroegjes, culturele instellingen, studentenverenigingen, sportieve uitdagingen en nog veel meer. Bovendien maken jij en je team kans op schitterende prijzen.
 • 17.30 uur: Gezamenlijk eten bij de Waagh.
 • 20.15 uur: SV Plexus op de boot!

Vrijdag 30 augustus 2019

 • 11.00 uur: Brakke brunch bij café Pieken. Hier kun je weer opgehaald worden of naar huis gaan.

Kosten en aanmelden

Let op!

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de introductieweek. Voor de introductiedag op 29 augustus kun je je aanmelden tot 23 augustus! 

 

Doe je alleen mee met de introdag op 29 augustus?

Al eerder ingeschreven?

Heb je je al ingeschreven, let dan op, want je zult nog wat moeten bijbetalen.

Contact

Wil je meer weten over jouw introductie kijk dan op de contactpagina, www.svplexus.nl of neem contact op met Meri Jansen of Bernie Witteveen van de introductiecommissie via e-mail: intro@svplexus.nl

Volg ons!

Facebook HAN-intro: www.facebook.com/HANIntro

Instagram: @han_intro

Boeken bestellen?

Wil je weten welke boeken je nodig hebt, kijk dan op de site van Studystore.

Bijbaan naast je studie?Meld je aan!
algemene voorwaardendisclaimerMeldpunt Alcohol en Intimidatie