CampusshopHogeschool van Arnhem en Nijmegen

Breng uw organisatie onder de aandacht bij een jong en dynamisch publiek!

 Elk jaar organiseert de HAN een HAN breed introductie-evenement voor hun nieuwe studenten. 
 
Dit jaar vindt dit event plaats op donderdag 29 augustus in het centrum van Nijmegen. Samen met u willen wij de studenten een compleet beeld geven van hun nieuwe studentenleven en de diverse mogelijkheden die Nijmegen biedt. Uw organisatie mag natuurlijk niet ontbreken! Stel uw organisatie voor aan onze nieuwe studenten en geef uw naamsbekendheid een boost.

Programma Nijmegen Introdag

Elke HAN opleiding organiseert een eigen introductie week. Op de donderdag is de HAN brede dag waar alle opleidingen samen komen. In Nijmegen is het programma dan als volgt:

12.00 - 14.00 uur Introductiemarkt op Kelfkensbos

14.00 - 16.30 uur Intropolyspel door de binnenstad

Intromarkt

Uw kunt op de intromarkt een marktkaarm huren en zo uw organisatie onder de aandacht brengen van onze studenten. Zo'n 2500 studenten hebben dan ruim de tijd om te struinen over de markt en informatie te vergaren. Daarnaast is er een podium met een life act en krijgen studenten een ontbijt aangeboden.

Er zijn wel kosten verbonden aan de marktdeelname  namelijk:

  • Voor (studenten-) vereniging € 35,-
  • Voor Non-profit organisaties € 115,-
  • Voor Profit organisaties € 300,-

Intropoly Staddag

Na de intromarkt vertrekken alle eerste jaars studenten richting binnenstad om mee te doen aan het Intropolyspel.

Ze doen dit onder begeleiding van een mentor (oudere jaars). Ze maken kennis met de stad, zowel met de bedrijven, kroegen, sportfaciliteiten als culturele activiteiten. Dit alles aan de hand van van het Intropolyspel (een levend monopoly).

Uw organisatie kan zich hier presenteren door een (ludieke) activiteit te organiseren. Er komen dan de hele middag groepjes (circa 15 studenten per groepje) langs bij uw activiteit. Wij dagen u uit om het Intropolyspel zo uitdagend mogelijk te maken door een (ludieke) activiteit te organiseren. Het is ook mogelijk om meerdere groepjes tegelijk te ontvangen en ze tegen elkaar te laten battelen. 

De groepjes strijden voor straatkaartjes en de groep met de meeste straatjes wint! 

Er zijn voor u geen kosten verbonden aan deelname.

Aanmelden

Wilt u uw organisatie aanmelden om een bijdrage te leveren aan de Intromarkt en/of Intropoly Staddag vul dan het aanmeldformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bijbaan naast je studie?Feesten, doen, ontmoetenBekijk hier het programma!Meld je aan!
algemene voorwaardendisclaimerMeldpunt Alcohol en Intimidatie