CampusshopHogeschool van Arnhem en Nijmegen

Word sponsor van de HAN Intro!

Elk jaar organiseert de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) de HAN Intro, een introductie-evenement voor onze nieuwe studenten. Circa 8.500 jongeren tussen de 16 en 18 jaar die aan het begin staan van een nieuwe levensfase. 

Van 27 augustus t/m 31 augustus 2018 is de introductieweek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Een week boordevol informatie en feestelijke activiteiten waarin je kennismaakt met jouw opleiding, je medestudenten, de HAN en de stad Nijmegen. Zorg dat je er bij bent!

Breng uw organisatie onder de aandacht bij een jong en dynamisch publiek!

De HAN is een van de best beoordeelde hogescholen van Nederland. Voor bedrijven en instellingen in de brede regio is de HAN hét opleidingscentrum en één van de belangrijkste kennispartners.

Word sponsor!

SPONSORMOGELIJKHEDEN

Intromarkt (de markt is vol het is helaas niet meer mogelijk om aan te melden)

Staddag 'Intropoly'

Nijmegen-Centrum, tijd 12:00 - 17:00 uur
Arnhem-Centrum, tijd 12.30 - 16.30 uur (I.s.m. Gemeente Arnhem, Van Hall Larenstein en ArtEZ hogeschool voor de kunsten.)

Tijdens de Staddag gaan de eerstejaars studenten onder begeleiding van een mentor in groepjes de binnenstad in. Ze maken kennis met alles wat hun studentenstad te bieden heeft zoals horeca gelegenheden, sportfaciliteiten en culturele aangelegenheden door middel van het Intropolyspel. Uw organisatie kan zich hier presenteren door een (ludieke) activiteit te organiseren. Deze activiteit moet plaatsvinden in de binnenstad. Wij maken een selectie uit de aangeboden activiteiten om ervoor zorg te dragen dat het een uitdagend en gevarieerd programma wordt.

Prijzensponsor

Tijdens de Staddag; Intropoly strijden de teams (circa 15 studenten per team) om de eerste plek. U kunt uw organisatie verbinden aan een of meerdere activiteiten en de prijzen sponsoren. Wij vermelden dan uw bedrijfsnaam/logo op de website www.hanintro.nl en bij de prijsuitreiking. Ook is het mogelijk om via Social Media een leuke prijs beschikbaar te stellen.
 

Bijbaan naast je studie?Feesten, doen, ontmoetenBekijk hier het programma!Meld je aan!
algemene voorwaardendisclaimerMeldpunt Alcohol en Intimidatie