Arian Hofland

Docent en projectleider
+31 6 83 99 32 28
Arian.Hofland@han.nl

"Mensen op een prettige en natuurlijke manier in beweging zetten"

Binnen het HAN Lean-QRM Centrum richt Arian zich op de dienstverlenende sector. Hij is als docent betrokken bij de minor Lean Management en World Class Performance en de cursus procesmanagement. Daarnaast is hij intern projectleider en traint en begeleidt collega's bij het verbeteren van hun processen.

Mensen op een prettige en natuurlijke manier in beweging zetten

Om mensen in beweging te zetten maakt Arian gebruik van het continue verbeterpatroon Toyota Kata.†Arian is†een visueel denker en leert anderen om een gezamenlijk beeld van hun uitdaging te visualiseren. Hiervoor maakt hij onder andere gebruik van tekeningen. Door mensen te coachen in het definiŽren en zetten van kleine stappen coacht hij ze richting hun uitdaging.

Achtergrond

Arian Hofland heeft de opleidingen bedrijfseconomie en bedrijfskundige informatica afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds zijn afstuderen werkt hij voor het Service Bedrijf van de HAN, waarbij hij direct in aanraking kwam met lean management. Arian verdiepte zich verder in dit vakgebied door de Green en Black Belt opleiding Lean (six sigma) te volgen.