Cees Vermeulen

Docent-onderzoeker en projectleider
+31 6 46 83 61 02
Cees.Vermeulen@han.nl

"We kunnen beter dan we doen"

Cees Vermeulen is drie dagen in de week verbonden aan het HAN Lean-QRM Centrum. Cees is betrokken bij onderzoek, coördinator van de cursus Lean en procesmanagement en het HAN Lean Event. Hij verzorgt workshops, lessen en begeleidt studenten.
 

We kunnen beter dan we doen

Veel organisaties realiseren zich nog onvoldoende dat zij veel betere prestaties kunnen leveren dan zij nu leveren, zonder dat ze hiervoor grotere inspanningen hoeven te doen.

A3 en Kaizen Events

Voordat Cees de overstap maakte naar het onderwijs was hij ruim 20 jaar werkzaam in de elektronica industrie. Daar zag hij dat bedrijven veel betere prestaties kunnen leveren als ze op een meer gestructureerde wijze werken aan procesverbeteringen. A3 Management en Kaizen Events zijn hierbij succesvolle lean-tools.

Achtergrond

Voordat Cees de overstap maakte naar het onderwijs, was hij ruim 20 jaar werkzaam in de elektronica-industrie. Daar vervulde hij verschillende operationele- en managementfuncties, waaronder die van manager kwaliteitszorg, engineering manager, ICT manager en projectmanager.

Naast zijn werkzaamheden voor het HAN Lean-QRM Centrum, werkt Cees 1 dag in de week voor het Instituut Engineering. Daarnaast is hij betrokken bij verbeterprojecten en begeleidt hij afstudeerders(Technische Bedrijfskunde).