Martin Linde

Hoofddocent Bedrijfskunde en onderzoeker Lean Leiderschap
+31 6 31 78 60 84
Martin.Linde@han.nl

"Met Lean Leiderschap een mooiere wereld!"

Binnen het HAN Lean-QRM Centrum is Martin onderdeel van het Services-team, waarbij hij zich vooral richt op de zachtere kant van lean, namelijk lean leiderschap.

Met Lean Leiderschap een mooiere wereld!

Wat is er nu mooier dan wanneer alle medewerkers betrokken worden bij het dagelijks continu verbeteren van het werk en daarvoor gewaardeerd worden?! Dit vraagt echter om andere leidinggevenden: Lean Leiders!

Lean leiderschap

Met zijn onderzoek gaat Martin in op de wijze waarop de gedragingen van lean leiders meetbaar gemaakt kunnen worden én met welke interventies het lean leiderschap van leidinggevenden verder ontwikkeld kan worden.

Achtergrond

Martin Linde is afgestudeerd aan de post doctorale opleiding Register Accountancy, maar ontdekte na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de Accountancy en IT-auditing zijn liefde voor het onderwijs. Sinds 2005 werkt hij voor de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, tegenwoordig voor de opleiding Bedrijfskunde MER. Mede vanwege zijn master-opleidingen Master of Culture and Change en Master of Business Administration, beiden met de specialisatie leiderschap, werkt hij sinds de zomer van 2015 ook voor het lectoraat Lean & WCP.

Publicaties