Ing. Stef Tiggeloven MSc

Docent-onderzoeker en coördinator HAN Lean-QRM Centrum
+ 6 83 99 62 91
S.Tiggeloven@han.nl

"Elke dag beter!"

Stef is het aanspreekpunt voor het HAN Lean-QRM Centrum. Hij coördineert de verschillende activiteiten voor partners en is kerndocent in de minor World Class Performance / Lean Management. Daarnaast houdt hij zich bezig met de ontwikkeling en uitvoering van training en coaching van bedrijven en het uitvoeren van onderzoek.

Elke dag beter!

Begrip van de praktijk én kennis van theorie zijn nodig voor Lean-succes in organisaties. Zij helpen samen om te leren van fouten van anderen en snel tot werkende en geaccepteerde oplossingen te komen. Zo kan bestaand vakmanschap ingezet worden om elke dag te verbeteren!
 

Performance Management

Door zijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven heeft Stef brede kennis en ervaring in processen in de maakindustrie. Binnen het HAN Lean-QRM Centrum richt hij zich op performance management binnen diverse organisaties. Hij deed hiervoor onderzoek bij diverse mkb-bedrijven.
 

Achtergrond

Stef is werktuigbouwkundige en rondde in 2016 zijn Masteropleiding Lean Systems af in Cardiff (UK). Hij werkte voor zijn overstap naar de HAN in diverse functies in het bedrijfsleven, onder andere als production engineer/projectleider, chef technische dienst en manager kwaliteitszorg. Hij was nauw betrokken bij diverse grote investeringstrajecten en de ontwikkeling van nieuwe producten.

Publicaties

Tiggeloven, S., 2015, Flow in Continuous Improvement, Disertation MSc Lean Systems, Cardiff Universisty, Cardiff, (UK).