Wilfred Knol

Onderzoeker
+ 31 6 55 24 07 10
Wilfred.Knol@han.nl

"Wanneer we kennis en ervaring bundelen en delen, kan Nederland een belangrijke rol blijven spelen als high-tech productieland "

Wilfred is onderzoeker en†richt zich op†Lean en continu verbeteren in de maakindustrie.

Kennis en ervaring bundelen en delen

Voor†zijn onderzoek wil Wilfred†graag leren van en voor het mkb van Nederland dat richt op productie. Er is binnen deze bedrijven ontzettend veel kennis en ervaring op het gebied van Lean en procesverbetering.†Wilfred is†ervan overtuigd dat wanneer we deze ervaring bundelen en delen, Nederland een belangrijke rol kan blijven spelen als high-tech productieland.

Een continu verbeter-cultuur creŽren

Heeft u vragen†over het creŽren van een continu verbeter-cultuur in uw productiebedrijf? Neem dan contact op met Wilfred. Hij gaat graag met u in gesprek en helpt u zo meer inzicht te krijgen.

Achtergrond

Sinds 2014 is Wilfred werkzaam voor het HAN Lean-QRM Centrum. Hij startte als coŲrdinator van het HAN Lean-QRM Centrum. Daarbij†was de ‘Statusmeting Lean en Continu Verbeteren’ een belangrijk onderdeel van zijn werkzaamheden. Op dit moment werkt Wilfred aan zijn promotieonderzoek†aan de Radboud Universiteit Nijmegen.†Daarnaast geeft Wilfred†colleges binnen de minor World Class Performance en de opleiding Technische Bedrijfskunde en begeleidt†hij stagiaires en afstudeerders op zowel de HAN als aan de Radboud Universiteit.