Partners in Lean en QRM

Een nieuwe werkwijze rondom Lean of QRM invoeren is niet gemakkelijk. Dat zien we elke keer weer in de praktijk. Samen met u onderzoeken we de problemen die u ervaart. Zo creŽren we direct toepasbare kennis waar u direct mee aan de slag kunt. Wilt u in uw organisatie ook uw voordeel doen met onze kennis? Neem gerust contact op met ons op.

Wat kunnen we voor u betekenen?

  • We begeleiden en evalueren de route die u aflegt
  • We houden u regelmatig een spiegel voor
  • We bieden u masterclasses, kennis- en trainingsbijeenkomsten
  • We ondersteunen de ontwikkeling en implementatie van concrete verbeteringen
  • We brengen u in contact met andere organisaties die ervaring hebben met continu verbeterpraktijken en/of worstelen met dezelfde problemen
  • We brengen u in contact met afstudeerders en bieden studenten waar mogelijk de mogelijkheid om deel te nemen aan het project
  • We bieden u een jaarlijkse statusmeting

Kennismaken

Bent u benieuwd naar de voordelen van partnerschap voor uw bedrijf?
Neem dan contact met ons op.†

Partners

AB Software & Consultancy is†specialist in het optimaliseren en automatiseren van industriŽle bedrijven.

Meer over dit bedrijf

Agrifac Machinery BV in Steenwijk maakt technisch hoogstaande landbouwmachines die uiterst gebruiksvriendelijk zijn.

Meer over dit bedrijf

Alfa Laval is leverancier van procesapparatuur voor een zeer uiteenlopend aantal industrieŽn, waaronder voedingsmiddelen-, chemische-, scheepvaart-, en olie- en gasindustrie.

Meer over dit bedrijf

Audacious Sheet Metal bv ontwikkelt en produceert hoogwaardige plaatwerk oplossingen in enkel stuks en kleine series. Uit staal, roestvaststaal en aluminium leveren wij, zowel monodelen als ook samengestelde plaatwerkconstructies, met hoge precisie en hoge afwerkinggraad.

Meer over dit bedrijf

Bosch Scharnieren ontwerpt, produceert en levert metalen maatwerkscharnieren en pianoscharnieren voor industriŽle toepassingen.

Meer over dit bedrijf

Bredenoord is een onafhankelijk familiebedrijf dat internationaal de betrouwbaarste toonaangevende decentrale energiesystemen ontwikkelt, levert, onderhoudt en exploiteert, en zo haar klanten voorziet van energiezekerheid.

Meer over dit bedrijf

Al meer dan honderd jaar staat Brink voor expertise op het gebied van trekhaken. Dankzij de kernwaarden innovatie, gebruiksgemak en veiligheid zijn ze uitgegroeid tot een wereldmarktleider in het ontwerpen, produceren, testen en verkopen van trekhaken met bijpassende stroomvoorziening (kabelsets).

Meer over dit bedrijf

Bronkhorst ontwikkelt en fabriceert thermische en Coriolis instrumenten voor het meten en regelen van gas- en vloeistofdoorstroming.†

Meer over dit bedrijf

Colubris Cleantech is een organisatie van specialistische merken met meer dan 35 jaar ervaring in diverse milieutechnieken. Met slimme oplossingen zorgen we ervoor dat afvalwater wordt gezuiverd en afvalstoffen efficiŽnt worden gescheiden, zodat hergebruik mogelijk is. De specialistische kennis van Colubris wordt ingezet binnen drie oplossingssegmenten: Water Solutions, Recycling Solutions en Bioresource Solutions. Alle technologie en oplossingen worden in-house ontwikkeld en geproduceerd. Wij werken samen aan een duurzame wereld. Onze slogan luidt dan ook: Let’s close the loop together!

Meer over dit bedrijf

DS Smith is een toonaangevende Europese verpakkingsonderneming die klantspecifiek produceert met de nadruk op geavanceerd design en lokale service dichtbij de klant.†

Meer over dit bedrijf

*

EIFFEL is een zakelijke dienstverlener en biedt oplossingen op het gebied van Legal, Finance en Process. EIFFEL werkt samen met solide partners in IT en HR.

Meer over dit bedrijf

EPR produceert klantspecifieke high-end elektronica modules en systemen waarbij EPR voor hoge kwaliteit met een snelle en toegewijde serviceverlening staat.

Meer over dit bedrijf

Geesinknorba is een toonaangevende producent van afvalinzamelvoertuigen, zelfpersende en stationaire afvalpersen.

Meer over dit bedrijf

Gelre ziekenhuizen is een groot topklinisch opleidingsziekenhuis met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Ook zijn er buitenpoliklinieken in Lochem, Epe en Dieren en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn.

Meer over dit bedrijf

Giesen Coffee Roasters richt zich op de productie van handgemaakte koffiebranders die uitblinken in kwaliteit, uitstraling en functionaliteiten. Vanwege het hoge kwaliteitsniveau dat zij nastreven en de constante bereikbaarheid van hun supportteam, zijn zij een van de grootste producenten van koffiebranders.

Meer over dit bedrijf

De†Faculteit Techniek verzorgt alle bacheloropleidingen en masterprogramma's†bij de HAN op het gebied van autotechniek-, ingenieurs- en laboratoriumopleidingen.

Meer over dit bedrijf

Havo b.v. produceert en verkoopt al meer dan 50 jaar creatieve producten voor de school-, hobby- en kunstschilders markt. Van verf tot klei, zij produceren het helemaal zelf. De producten worden wereldwijd in meer dan 50 landen verkocht.

Meer over dit bedrijf

Heurkens & van Veluw is een toeleverancier gespecialiseerd in RVS plaatbewerking , metaalbewerking, 3D lasersnijden , buis en koker producten uit RVS, aluminium & staal.

Meer over dit bedrijf

Howden Thomassen Compressors (voorheen Thomassen Compression Systems) is een toonaangevende fabrikant van zuigercompressoren. Met ruim een eeuw ervaring in compressie-oplossingen, leveren zij aan grote raffinaderijen, de olie-en gasindustrie, petrochemische bedrijven en andere industriŽle organisaties.

Meer over dit bedrijf

HPB Prefab Badkamers ontwikkelt, produceert en monteert innovatieve prefab badkamers in alle denkbare maten.

Meer over dit bedrijf

*

Jakom is specialist in de productie van zeer lange assen en walsen van zeer diverse diameters. De producten van Jakom zijn onder andere te vinden in de grootste papierpulpdroger ter wereld, windturbines in AustraliŽ en in de sluisdeuren van het Panamakanaal.

Meer over dit bedrijf

Het Kaizen Institute Netherlands (KINL) †is een internationale adviesorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in het, met behulp van de Lean methodologie, begeleiden van business transformaties.

Meer over dit bedrijf

Europa's grootste producent en distributeur van reinigings- en onderhoudsproducten voor de (auto)industrie.

Meer over dit bedrijf

Specialist in procesoptimalisatie met ruime kennis en ervaring in de metaalverwerkende industrie.

Meer over dit bedrijf

Kinkelder metal solutions is een familiebedrijf dat plaatwerk metaalproducten en samenstellingen op maat levert.

Meer over dit bedrijf

Kinkelder is producent van industriŽle cirkelzaagbladen en biedt op maat gesneden oplossingen voor iedere verspaningsprofessional.

Meer over dit bedrijf

Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 250.000 fietsen. Gazelle is hiermee marktleider in Nederland en werkt hard aan uitbreiding van de organisatie buiten de eigen landsgrenzen. Al sinds onze oprichting in 1892 staat kwaliteit bij ons voorop. In 1996 is het Gazelle-kwaliteitssysteem gecertificeerd volgens de ISO-9001 normen.

Meer over dit bedrijf

Kwant Controls bv is een van de toonaangevende fabrikanten van state-of-the-art, high-end nautische regelaars en systemen.

Meer over dit bedrijf

Lean Management Teachers verzorgt vanuit Nederland Toyota Kata trainingen; coaching en ondersteuning van “Advanced Groups”. U kunt hier ook terecht met al uw Toyota Kata vragen.

Meer over dit bedrijf

Leitz is een technisch toonaangevend producent van machinaal precisiegereedschap en specifiek ontworpen gereedschap systemen voor de professionele bewerking van massief hout, samengesteld hout en kunststofmaterialen.

Meer over dit bedrijf

De steenmeesters van MBI zetten zich in voor een mooiere leefomgeving in kwaliteit, duurzaamheid, kleur en vorm. MBI BV is lid geworden met drie vestigingen: Aalst, Kampen en Veghel.

Meer over dit bedrijf

Specialist in industrieel verpakken.

Meer over dit bedrijf

Metafors is expert in metaalbewerking en elektromontage.

Meer over dit bedrijf

Mitsubishi Elevator Europe (MEE) is onderdeel van de Mitsubishi Electric groep, dat deel uit maakt van het Japanse Mitsubishi conglomeraat. MEE biedt een ruim gestandaardiseerd liftenassortiment. Dankzij† de eigen productie/fabriek kunnen zij ook specifiek maatwerk leveren.

Meer over dit bedrijf

Modderkolk is met elektrotechnische installaties actief in het watermanagement, de industrie en de gezondheidszorg.

Meer over dit bedrijf

Nooteboom een internationaal begrip als het gaat om opleggers en aanhangwagens voor het exceptionele wegvervoer.

Meer over dit bedrijf

*

NRF is sinds 1927 een toonaangevende fabrikant en leverancier van koelproducten voor de Automotive, marine en industriesector. NRF staat van oudsher bekend om de productie van radiateuren, maar is uitgegroeid tot een leverancier van een compleet assortiment motorkoeling- en air conditioning onderdelen. NRF heeft wereldwijde ontwikkel- en testfaciliteiten.

Meer over dit bedrijf

Norma is een hightech eerstelijns toeleverancier, die complete mechatronische systemen ontwerpt, produceert en samenstelt. De onderneming is ťťn van de weinige bedrijven in de wereld die een nauwkeurigheid van (minder dan) ťťn duizendste millimeter kan garanderen.

Meer over dit bedrijf

Onze Huisartsen is een faciliterende en ondersteunende organisatie van, voor en door aangesloten huisartsen in de regio Arnhem. Onze Huisartsen is een faciliterende en ondersteunende organisatie van, voor en door aangesloten huisartsen in de regio Arnhem.

Meer over dit bedrijf

PilloPak is dť specialist in golfkarton en lichtgewicht golfpapier.

Meer over dit bedrijf

Pro Persona biedt specialistische geestelijke gezondheidszorg.

Meer over dit bedrijf

Dit QRM-centurm legt zich toe op het verbeteren van het concurrentievermogen van bedrijven door middel van onderzoek en het toepassen van principes die de doorlooptijd verkorten.

Meer over dit bedrijf

Het vervaardigen van stalen onderdelen en constructies is werk met een zeer uiteenlopend karakter. Geen constructie of installatie is hetzelfde. Reesink Production is zowel voor enkelstuks als serie-producties het juiste adres.

Meer over dit bedrijf

De universiteit van Groningen is gesticht in 1614 en daarmee ťťn van de oudste universiteiten van Nederland. Lean en QRM is ťťn van de thema's van RUG's Center for Operational Excellence (COPE).

Meer over dit bedrijf

Een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van onderzoeksapparatuur voor bodem en water.

Meer over dit bedrijf

Smit Transformatoren behoort tot de marktleiders op het gebied van de ontwikkeling, productie, verkoop en onderhoud van vermogenstransformatoren en secundaire installaties voor bediening, controle en beveiliging. De geavanceerde transformatoren, met vermogens tot 1000 MVA en spanningen tot ongeveer 550 kV, spelen een belangrijke rol bij de opwekking en distributie van elektriciteit en de instandhouding van stedelijke energienetwerken.

Meer over dit bedrijf

De leverancier van hulpmiddelen met gedegen kennis, jarenlange ervaring en goed advies op het gebied van lichamelijke mobiliteit.

Meer over dit bedrijf

Scalabor is het arbeidsontwikkelbedrijf voor Midden-Gelderland. Wij begeleiden mensen die dat nodig hebben naar passend en zo regulier mogelijk werk. Dat doen we in een werksituatie. Hierin ontdekken ťn ontwikkelen we de talenten van mensen. Zo verbinden we talent met werk en werk met talent.

Meer over dit bedrijf

Schenk bv is een onderneming met vele jaren ervaring in productie en levering van container transportmiddelen.

Meer over dit bedrijf

*

Sirris biedt bedrijven ondersteuning om technologische innovaties uit te werken, te testen en effectief door te voeren.

Meer over dit bedrijf

SSAB is een toonaangevend producent van diverse soorten gehard staal.

Meer over dit bedrijf

TnP is een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. De materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en bevatten een professionele uitstraling.

Meer over dit bedrijf

De Training Within Industry (TWI) methoden helpen supervisors bij het aansturen van mensen, het goed instrueren van medewerkers en het verbeteren van de dagelijkse werkmethoden.

Meer over dit bedrijf

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Zij zoeken continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de categorieŽn Rookgasafvoer, Ventilatie, Luchtdicht en Waterdicht bouwen vormen de basis van onze productportefeuille. Daarnaast bieden zij dakramen en bevestigingsmateriaal voor zonne-energiesystemen.

Meer over dit bedrijf

*

UPD helpt mensen, teams & organisaties vanuit hun eigen kracht blijvend te verbeteren en te vernieuwen. Hiervoor maken zij gebruik van filosofieŽn als Lean, Agile en Lean Six Sigma.

Meer over dit bedrijf

Producent van lagerbollen en precisieproducten.

Meer over dit bedrijf

Van Kempen Koudetechniek B.V. (VK) is een Nederlands bedrijf met circa 80 medewerkers dat zich in de loop van haar 65 jarige bestaan heeft ontwikkeld tot een specialistische organisatie op het gebied van koudetechniek.

Meer over dit bedrijf

Van Lente Systeemintegratie bv levert advies, ontwerp en realisatie, service en onderhoud van automatiseringsoplossingen en elektrotechnische installaties a an bedrijven in de industrie, machinebouw en utiliteit.

Meer over dit bedrijf

Imtech Ventilex B.V. is een internationaal opererende onderneming en is gespecialiseerd in het produceren van fluidbed drogers, fluidbed koelers, flash drogers, Jet-Bag lucht filtratie systemen en stoom sterilisatie installaties.

Meer over dit bedrijf

Als onafhankelijke toeleverancier verwerkt Verheij Metaal plaatstaal in vrijwel alle kwaliteiten tot halffabrikaten/producten die voldoen aan alle wensen en specificaties van hun relaties.

Meer over dit bedrijf
https://www.vethautomotive.com/over-veth-automotive/

Veth Automotive is een internationale allround leverancier voor het aanpassen, verbouwen en het inrichten van bedrijfswagen tot 5 ton GVW (Gross Vehicle Weight). Door onze jarenlange ervaring en grote vakkennis is het aanpassen van bedrijfswagens tot klantgerichte oplossingen die uw werk efficiŽnter en gemakkelijker maken, ons specialisme geworden.

Meer over dit bedrijf

VMI is wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve systemen voor de rubber- en bandenindustrie.

Meer over dit bedrijf

Bij Wanders fires & stoves produceren wij geheel zelfstandig. In onze compleet geoutilleerde fabriek in Nederland werken iedere dag 40 mensen met zorg aan de productie van kachels en haarden, besteld door dealers in ons Europese netwerk van verkooppunten.

Meer over dit bedrijf

Waterkracht is hťt toonaangevende bedrijf in Nederland op het gebied van hogedrukreiniging en reinigingsoplossingen op maat. U kunt vertrouwen op ruim 45 jaar ervaring met een landelijk dekkend service- en dealernetwerk. Waterkracht zorgt ervoor dat u in no-time weer verder kunt met uw apparatuur. Daarnaast beschikt Waterkracht over een uiterst modern logistiek- en fabricagesysteem.

Meer over dit bedrijf

Ynova is een ondernemend innovatienetwerk met de ambitie het beste innovatienetwerk ter wereld te worden. Een netwerk voor mensen in ambitieuze organisaties die met en van elkaars praktijkervaringen willen leren, innoveren en commercialiseren.

Meer over dit bedrijf

Your Lean Guide staat voor presteren met respect, speciaal voor projectgedreven organisaties. Ga op lean-reis met lezingen, workshop en persoonlijke coaching van Rudy Gort, auteur van ‘het beste Lean boek van Nederlandse bodem’.

Meer over dit bedrijf

Wereldwijd marktleider van innovatieve fronthefsystemen en frontaftakassen voor vrijwel iedere tractor.

Meer over dit bedrijf