logo HAN

Uw kind naar het hbo?

Een aantal keer per jaar kunt u een HAN-nieuwsbrief ontvangen met daarin specifieke informatie voor ouders van studiekiezers. Ontvangt u deze nieuwsbrief nog niet maar heeft u wel interesse om op de hoogte te blijven van onze opleidingen en verdere ontwikkelingen?

"De grootste zorg van ouders/verzorgers is of de gekozen opleiding in de smaak valt, de juiste keuze was en of het kind de studie aankan."

(bron: startmonitor, 2009-2012)

Wat leest u zoal in de nieuwsbrief?

Leestip: Talent Binnenstebuiten
Talent Binnenstebuiten is een boek vol prikkelende verhalen, hardnekkige mythes en bewezen feiten over talentontwikkeling, geïllustreerd met vele concrete voorbeelden en interviews met topsporters, wetenschappers, docenten en natuurlijk met jongeren zelf. Wat zou er gebeuren als we beginnen bij wat iemand wél goed kan en meer aandacht geven aan wat iemand echt leuk vindt?
Talent Binnenstebuiten, 9021550601

Wegwijzers en Matchfinder Studiekeuze 123
De website www.studiekeuze123.nl is volledig vernieuwd. Hier kan uw kind vanaf zijn profielkeuze aan de slag met de wegwijzers. Voor iedereen is er een wegwijzer die stap voor stap helpt bij het keuzeproces, ook voor u als ouder. Uw kind kan ook direct aan de slag door de matchfinder te gebruiken. Met behulp van filters kan hij/zij een opleiding zoeken die bij hem/haar past.
Studie in Cijfers

Wilt u weten hoe onze huidige studenten onze opleidingen beoordelen? En wat de kansen zijn op een baan? Bekijk dan de studiebijsluiter met objectieve studiekeuze-informatie: Studie in Cijfers. Te vinden bij iedere Nederlandstalige voltijdopleiding van de HAN op de website en in de brochure.

In een herkenbaar kader vindt u als ouder de cijfers en percentages over:

  • Studentenaantal
  • Studiesucces
  • Contacttijd
  • Studenttevredenheid
  • Baanperspectief