header foto

Welkom bij SEECE

SEECE is hét centre of expertise voor duurzame, betrouwbare en betaalbare elektrische energievoorziening. Deze publiek-private samenwerking van bedrijven, instellingen en verschillende groepen binnen de HAN, jaagt innovatie aan, zorgt voor voldoende arbeidscapaciteit en zet kennis om in betrouwbare en financieel haalbare producten en diensten. 

Opleidingsinfo

Door de opkomst van duurzame, elektrische energie staan bedrijven te springen om ingenieurs die verstand hebben van nieuwe energietechnologie. Volg een energiegerelateerde opleiding of cursus en maak carrière!

Partners

SEECE is een publiek-private samenwerking tussen het energiegerelateerde bedrijfsleven en het hoger onderwijs. De key partners van het centre of expertise zijn Alliander, TenneT, DNV GL, KEMA Laboratories, Industriepark Kleefse Waard (IPKW), ElaadNL en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Partners van SEECE werken samen aan energiegerelateerde projecten voor een versnelling van de innovatie in de energietransitie én voldoende goed opgeleide professionals.

fotolijst

Nieuws van SEECE

17-09-2020

In Arnhem wordt een opslagsysteem voor zonnestroom gerealiseerd, waardoor voertuigen in de stad kunnen rijden op duurzame energie. Het betreft een vierjarig onderzoeksproject waarin Lees meer...

17-09-2020

Het Lectorenplatform Energievoorziening in Evenwicht (LEVE) stelt whitepapers beschikbaar die inzicht geven in de energietransitie. De lectoren willen hiermee bijdragen aan een betere Lees meer...

Aardgasvrije woningen

Alle Nederlandse woningen moeten vanaf 2050 klimaatneutraal zijn. Deze ambitie leidt tot een enorme opgave. Ons land kent in totaal 7,7 miljoen woningen, waarvan een groot deel verwarmd wordt met aardgas. Het Sustainable Electrical Energy Center of Expertise (SEECE) brengt onderwijs, onderzoek, ondernemers en overheden bij elkaar om te werken aan dit warmtevraagstuk.