Opleidingsinfo

Door de opkomst van duurzame, elektrische energie staan bedrijven te springen om ingenieurs die verstand hebben van nieuwe energietechnologie. Volg een energiegerelateerde opleiding of cursus en maak carrière!

Nieuws van SEECE

14-07-2020

Het voorbereidend halfjaar ‘leren en werken in de techniek’ voor gevluchte technici zit erop. 10 juli kregen de deelnemers hun certificaat uitgereikt op het Industriepark Kleefse Waard Lees meer...

09-07-2020

Het Sustainable Electrical Energy Centre of Expertise is een broedkamer voor onderwijsinnovatie; het lanceerde onlangs een aantal nieuwe initiatieven dat het leerproces van energieprofessionals Lees meer...

Partners

SEECE is een publiek-private samenwerking tussen het energiegerelateerde bedrijfsleven en het hoger onderwijs. De key partners van het centre of expertise zijn Alliander, TenneT, DNV GL, KEMA Laboratories, Industriepark Kleefse Waard (IPKW), ElaadNL en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Partners van SEECE werken samen aan energiegerelateerde projecten voor een versnelling van de innovatie in de energietransitie én voldoende goed opgeleide professionals.

fotolijst

Aardgasvrije woningen

Alle Nederlandse woningen moeten vanaf 2050 klimaatneutraal zijn. Deze ambitie leidt tot een enorme opgave. Ons land kent in totaal 7,7 miljoen woningen, waarvan een groot deel verwarmd wordt met aardgas. Het Sustainable Electrical Energy Center of Expertise (SEECE) brengt onderwijs, onderzoek, ondernemers en overheden bij elkaar om te werken aan dit warmtevraagstuk.