header foto

Stages en vacatures

SEECE verbindt zijn partners en deelnemers met organisaties, werkzoekenden en studenten. 

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) kent een breed scala aan loopbaanmogelijkheden voor haar docenten, trainers, onderzoekers, adviseurs, managers en ondersteunende medewerkers. Verdeeld over 2 aantrekkelijke woonsteden geeft de HAN u volop de ruimte om uw ambities vorm te geven binnen een plezierige, inspirerende en informele werkomgeving.

Geen licht, centrale verwarming, geen muziek uit de stereo, geen beeld op tv of internet. Misschien weet je helemaal niet wat dat is, geen stroom. Want stroom is heel vanzelfsprekend. Je wordt je er pas van bewust als het er niet is. TenneT is het aangewezen bedrijf om daarvoor te zorgen. Elektriciteit 24 uur per dag, of zoals wij het graag noemen; ‘Power around the clock’.

Door bij ons te werken, ontmoet je geweldige mensen: vol kennis, gemotiveerd, vriendelijke en bereid om hun expertise te delen. Open en eerlijke communicatie staat bij ons hoog in het vaandel en we streven naar een goede balans tussen werk en privéleven voor onze medewerkers.

Zonnepanelen, energie-apps, elektrisch vervoer. De energiewereld staat op zijn kop. Ontdek samen met Alliander de energiewensen van klanten en help ons om het netwerk klaar te maken voor een dynamische energietoekomst. Jouw carrièrekansen heb je bij ons zelf in de hand.

Stages

Praktijkbureau Engineering (PBE)

Het Praktijkbureau Engineering van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen houdt zich bezig met stages en afstuderen, onderhoudt contacten met het beroepenveld en organiseert de jaarlijkse Bedrijfsevent Engineering. Kortom: het Praktijkbureau Engineering faciliteert alle praktijkgerelateerde zaken binnen het instituut en werkt daarbij nauw samen met de stage- en afstudeercoördinatoren van de engineeringopleidingen. Voor studenten is het PBE een belangrijk vraagpunt en ook het verzamelpunt voor stageverslagen, afstudeerrapporten, SLB-verklaringen en contracten.

Vraag en aanbod van stage- en afstudeerplaatsen komen bij elkaar op de webapplicatie Praktijkaanbod. Studenten hebben toegang hiertoe.

Contact 
E praktijkbureau.engineering@han.nl
T (026) 365 82 86

Vacatures

Matching en HAN Employment

HAN Employment brengt werkgevers, duaal/deeltijdstudenten en afgestudeerden in contact.

Bekijk het vacatureaanbod