Toolbar
header foto

Agenda

Hier vindt u een overzicht van alle evenementen en activiteiten die verbonden zijn aan het Sustainable Electrical Energy Centre of Expertise.

16 juni 2021

Voorjaarsconferentie Topsector Energie

Het thema is 'Sneller springen over financieringsgaten in de energietransitie. Groen hersteld uit de crisis Wat zijn hiervoor de mogelijkheden? Denk hierbij aan subsidies en financiering via banken of andere investeerders. We willen groen hersteld uit de crisis komen. Daarom is het zo belangrijk om die financiering goed op orde te hebben. De Topsector Energie staat daarom in deze online conferentie stil bij dit onderwerp. U krijgt meer inzicht in hoe u uw innovatie gefinancierd krijgt. Wat komt daar allemaal bij kijken?

Tijd: 15:00-17:00 uur
Locatie:  online
lees verder
17 juni 2021

Hoe werkt de laadpaalkeuring van Netbeheerders voor publieke laadpalen?

Om een laadpaal met een geïntegreerde netaansluiting veilig en betrouwbaar aan te sluiten op het publieke elektriciteitsnet, wordt deze gekeurd door de netbeheerders. ElaadNL coördineert dit keuringsproces aan de hand van de landelijk geldende aansluitspecificaties. Arnoud Brouwer (Enexis) en Gerben Spies (ElaadNL) presenteren de laatste versie van de aansluitspecificaties en beantwoorden de veel gestelde vragen rondom de netbeheerderskeuring. Vragen kunnen tijdens de presentatie gesteld worden (via de chat) maar ook al vooraf via een mailtje aan info@elaad.nl. Aanmelden zie: lees verder -> meer over dit agendabericht.

Tijd: 12.00-12.45 uur
Locatie:  Webinar
lees verder
01 juli 2021

Stimuleren van de Maatschappelijke Impact van Praktijkgericht Onderzoek

De 6e editie van dit congres over maatschappelijke impact van praktijkgericht onderzoek heeft als titel: Stimuleren van de Maatschappelijke impact van Praktijkgericht Onderzoek. Het zal zich richten op de vraag hoe hogescholen, samen met haar partners bij de overheid, universiteiten en bedrijfsleven, hun maatschappelijke impact kunnen aantonen. Hierbij zullen we ruim de aandacht geven aan de visie en belangen van de partners zelf. Wij nodigen u graag uit om kennis te nemen van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen hierover. Er zal voldoende ruimte zijn om uw eigen inzichten te delen over dit belangrijke onderwerp. Meer informatie en aanmelden zie lees verder -> meer informatie over dit agendabericht

Tijd: 11.00 start - 17:15 afsluiting
Locatie:  Online event
lees verder
18 november 2021

Techathon 2020

Techathon opnieuw uitgesteld naar november 2021. Exacte datum en extra informatie volgen. Techniek Nederland en Wij Techniek organiseren samen met TVVL en ISSO voor de tweede keer een Techathon in het kader van CONNECT2025 en SCENARIO2040. Dit evenement is ook nu weer verplaatst in verband met Corona (was eerder verwacht in maart 2021). Tijdens de Techathon gaan teams van 2 mbo-, 4 hbo-studenten en 2 high potentials van (verschillende) bedrijven aan de slag om creatieve en haalbare oplossingen te verzinnen op het gebied van circulaire herontwikkeling van vastgoed. Een onafhankelijke jury bepaalt welk team de beste oplossing presenteert en daarmee een mooi geldbedrag en unieke ervaring voor het hele team wint. De organisatie van de Techathon is in handen van Techniek Nederland, in samenwerking met de overige kennisorganisaties in de technische branche (Wij Techniek, ISSO en TVVL), de HAN en het Rijksvastgoedbedrijf.

Tijd: streefdatum hele dag
Locatie:  Arnhem - IPKW
lees verder