Agenda

Hier vindt u een overzicht van alle evenementen en activiteiten die verbonden zijn aan het Sustainable Electrical Energy Centre of Expertise.

12 december 2019

Informatiebijeenkomst over leerwerktraject in de energiesector voor hoger opgeleide statushouders

Het UAF, het HAN-Talencentrum en expertisecentrum SEECE (een samenwerkingsverband van de HAN met energiebedrijven in de regio) bieden statushouders een leer-en-werktraject van twee en een half jaar aan met uitzicht op een erkend Nederlands hbo-diploma en een baan in de energiesector. Je kunt gaan leren en werken in functies zoals service engineer, technisch specialist of ontwerper. Meer informatie over dit agendabericht is te vinden in de external link over het leerwerktraject, dat start op 27 januari 2020. Aanmelden via email naar talencentrum@han.nl

Tijd: vanaf 14:00 uur
Locatie:† Faculteit Techniek, Ruitenberglaan 26, Arnhem.
lees verder
12 december 2019

Open Huis HAN H2Lab

Vol trots openen wij het HAN H2Lab, ons nieuwe shared facility waterstoflab, waar toegepast onderzoek, onderwijs en bedrijfsleven samenkomen en waar we onze praktijkgerichte expertise rond waterstofsystemen optimaal kunnen inzetten. De officiŽle opening vindt plaats op 4 december a.s.. Op 12 december is er een Open Huis van 10.00-16.00 uur. Registratie is noodzakelijk in verband met toegang tot het IPKW terrein via deze link: www.han.nl/HAN-H2Lab.

Tijd: van 10:00 tot 16:00 uur
Locatie:† HAN H2Lab: IPKW, Westervoortsedijk 73, 6827 AV Arnhem
lees verder
12 december 2019

Lancering H2-Drive

Minimaal 90 waterstofautoís die in Arnhem en omgeving rijden. Voor dit unieke doel gaan verschillende organisaties zich de komende tijd sterk maken. De start van dit project H2-Drive zal plaatsvinden in Parkrestaurant De Waard op IPKW. Op deze middag hoort u meer over het project H2-Drive en kunt u de Hyundai Nexo en de Toyota Mirai bekijken. Aanmelden via de link meer info bij: lees verder.

Tijd: van 15.00-17.00 uur
Locatie:† Industriepark Kleefse Waard, Westervoortsedijk 73, Arnhem
lees verder