Agenda

Hier vindt u een overzicht van alle evenementen en activiteiten die verbonden zijn aan het Sustainable Electrical Energy Centre of Expertise.

01 november 2018

SAVE THE DATE: Energy X Change - Samen meters maken

Wat hebben Arnhem en Nijmegen met elkaar als het gaat over energietransitie? Wat kunnen we van elkaar leren en hoe gaan we de komende jaren de ambities op grote schaal waarmaken? Na de edities in 2015 en 2016 komen de netwerken ‘Power2Nijmegen’ en ‘Energie made in Arnhem’ ook dit jaar weer samen.

Tijd: Vanaf 15.30 uur inloop - 17:30 uur afsluiting met een netwerkborrel
Locatie:  Van der Valk hotel in Nijmegen-Lent
lees verder
01 november 2018

Kennisdelen en richting geven onderzoek Nederlandse warmtepomp

Het lectoraat Meet- en Regeltechniek werkt met een consortium van kennispartijen aan de ontwikkeling van een warmtepomp specifiek voor de Nederlandse markt: HP-Launch, gesteund door TKI-Urban Energy. Tijdens dit project worden een technologie demonstrator en rekenmodellen ontwikkeld. In deze bijeenkomst ligt de nadruk op de uitgangspunten voor het systeemontwerp en de zwaartepunten in het ontwerp. Graag horen zij tijdens deze bijeenkomst of deze uitgangspunten en zwaartepunten aansluiten bij de belangstelling van onder meer de warmtepompenfabrikanten. Studenten werken aan: • Vibraties bij warmtepompen • Integratie van Buitenunits bij een Nederlandse Woning • Pressure Cooker Contest Meer info en aanmelden: Tanja.Vermeulen@han.nl Uitgebreide omschrijving van programma: lees verder

Tijd: 12.00-15.00 uur
Locatie:  Faculteit Techniek, Ruitenberglaan 26, 6826 CC Arnhem (ruimte B.1.24 1e etage Engineering)
lees verder