Agenda

Hier vindt u een overzicht van alle evenementen en activiteiten die verbonden zijn aan het Sustainable Electrical Energy Centre of Expertise.

27 juni 2019

Design presentatie nieuwe HAN Solarboat

De officiŽle onthulling van het ontwerp van de nieuwe HAN Solarboat. Tijdens de presentatie zullen teamleden terugblikken naar de geschiedenis en de reden achter ontstaan van het solarboat team. Vervolgens zal het ontwerp worden gepresenteerd met de bijbehorende specificaties en ontwikkelingen die deze heeft meegemaakt. Na afloop van de presentatie is er natuurlijk tijd voor vragen. Het event zal worden afgesloten met nog lekkere borrel en een hapje. Het team heeft natuurlijk wat rust nodig voordat het bouwproces van start gaat! Alle studenten en docenten zijn uiteraard van harte welkom om de presentatie bij te wonen. De presentatie zal in het Engels worden gegeven in verband met de verschillende buitenlandse studenten aanwezig op de HAN. Ook zullen sponsoren, belanghebbenden en andere solar sport fanaten aanwezig zijn tijdens de onthulling.

Tijd: Start 15.00 uur
Locatie:† HAN Engineering gebouw, Ruitenberglaan2 6, 6826 CC Arnhem
lees verder
09 juli 2019

Mini Symposium: Back to the Future of Mobility

Laat u informeren over de resultaten van onderzoek op het gebied van mobiliteit toen en nu. Laat u verrassen door de mobiliteitsconcepten van de toekomst; ontwikkelt door studenten. Denk, teken, praat, partner met ons mee over de realisatie van deze marktkans. Aanmelden en programma via: lees verder en link.

Tijd: Ontvangst 14.00 uur; Start 14:30 uur, Afsluiting 16:30 uur, gevolgd door netwerkborrel
Locatie:† HAN Automotive, Ruitenberglaan 29, 6826 CC Arnhem
lees verder