header foto

Agenda

Hier vindt u een overzicht van alle evenementen en activiteiten die verbonden zijn aan het Sustainable Electrical Energy Centre of Expertise.

18 november 2021

Techathon 2020

Techathon opnieuw uitgesteld naar november 2021. Exacte datum en extra informatie volgen. Techniek Nederland en Wij Techniek organiseren samen met TVVL en ISSO voor de tweede keer een Techathon in het kader van CONNECT2025 en SCENARIO2040. Dit evenement is ook nu weer verplaatst in verband met Corona (was eerder verwacht in maart 2021). Tijdens de Techathon gaan teams van 2 mbo-, 4 hbo-studenten en 2 high potentials van (verschillende) bedrijven aan de slag om creatieve en haalbare oplossingen te verzinnen op het gebied van circulaire herontwikkeling van vastgoed. Een onafhankelijke jury bepaalt welk team de beste oplossing presenteert en daarmee een mooi geldbedrag en unieke ervaring voor het hele team wint. De organisatie van de Techathon is in handen van Techniek Nederland, in samenwerking met de overige kennisorganisaties in de technische branche (Wij Techniek, ISSO en TVVL), de HAN en het Rijksvastgoedbedrijf.

Tijd: streefdatum hele dag
Locatie:  Arnhem - IPKW
lees verder
23 november 2021

Werkconferentie Topsector Energie - de schaalsprong voor de energietransitie

Op dinsdag 23 november organiseert de Topsector Energie haar jaarlijkse werkconferentie. We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Live. Met een aantrekkelijk plenair programma en veel parallelle sessies over al onze verschillende onderwerpen. Zet de datum alvast in uw agenda. Het programma volgt snel.

Tijd: volgt
Locatie:  NBC Nieuwegein - Live
lees verder