Agendabericht

30 november -001

Ontmoet potentiële werknemers tijdens de Meet & Match

Tijd: Start 11:30 - 16:30 uur (incl. opbouw, lunch en netwerkborrel)
Locatie:  Aula, HAN Faculteit Techniek, Ruitenberglaan 26 in Arnhem

Kandidaten
Vanuit HAN Employment zijn er in totaal 45 mogelijke kandidaten uitgenodigd om deel te nemen aan de Meet & Match. Dit kunnen omscholers zijn, maar ook studenten van het mbo die willen doorgroeien.

Daarnaast doen er dit jaar ook 12 statushouders met een mbo-hbo-wo achtergrond in het land van herkomst mee. Zij zijn op dit moment met een intensief voorbereidingstraject bezig dat hen voorbereidt op een deeltijdopleiding in combinatie met een geschikte werkplek.

Je gaat met hen in gesprek tijdens een soort speeddate-rondes en kunt elkaar opzoeken tijdens de pauze of aansluitende netwerkborrel. Als bedrijf kun je deelnemen aan dit event wanneer je tenminste één vacature hebt die past binnen het profiel van een deeltijdstudent en die voldoet aan de voorwaarden die de HAN hieraan stelt

We hebben geen onbeperkte ruimte, dus meld je bij interesse snel aan door middel van bovenstaande knop. Inschrijving staat open tot en met zondag 15 maart.
Na deze datum nemen we met iedereen contact op om aan te geven of we een plekje voor je hebben. Ook geven we dan nadere informatie over het programma en verloop van de middag.

Vragen? Mail met Sylvia.Kapitein@han.nl
Voor een impressie van de Meet&Match 2019 zie https://specials.han.nl/sites/seece/actueel/nieuws/bedrijven-maken-kennis-me/index.xml

Meer informatie over dit agendabericht external link