header foto

Agendabericht

27 oktober 2020

Katapultdag

Tijd: Livestream van 15.00 tot 16.30 uur
Locatie:  Online event

Wat kun je verwachten?
We zeggen het gewoon: we zijn er trots op dat we een aantal bijzondere gasten wisten te strikken. Tijdens een anderhalf uur durende livestream delen ze hun kennis en verkennen ze de toekomstperspectieven voor het onderwijs en bedrijfsleven. In vogelvlucht:
Jacco Vonhof (MKB Nederland) ziet kansen voor het mkb in samenwerking met het onderwijs. Doekle Terpstra (Techniek Nederland) schijnt zijn licht over de aanhoudende tekorten in de Technieksector én ziet één van de oplossingen in hybride professionals die zowel in de technische sector als ook als docent werken. Marjolein ten Hoonte (Randstad groep) schetst de huidige situatie op de arbeidsmarkt en buigt zich met Hans de Jong (Philips Nederland) over de vraag wat dit betekent voor het bedrijfsleven. En Focco Vijselaar (ministerie van Economische Zaken) o.a. over waarom digitalisering juist nu zo belangrijk is. Kortom, genoeg stof tot nadenken over hoe we onszelf uit de crisis investeren en op welke wijze pps daarbij kan helpen.

Na deze aftrap volgt de Katapultweek. Daarin maak je kennis met de innovatieve werkende concepten waarmee de afgelopen jaren ruim ervaring is opgedaan. Wij zijn ervan overtuigd dat ook JIJ hier van profiteert. Dus doe je voordeel met inspiratieverhalen uit de praktijk en grijp je kans om een bijdrage te leveren aan de vorming van jouw personeel van de toekomst. Een uitgebreid programma lees je op onze website. Help jij ook mee om anderen van pps te laten profiteren door bedrijven, ondernemers en andere relaties op deze laagdrempelige manier van kennismaken met Katapult te wijzen?

Meer informatie over dit agendabericht external link