Agendabericht

Bedrijvenmarkt Werken en Leren met Energie

Tijd: 9:30 - 17:00
Locatie:  Arnhem, Utrechtseweg 310 - Arnhems Buiten Gebouw H040 POWERLAB

Bedrijvenmarkt waarin (aankomende) studenten Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde in contact willen komen met bedrijven voor een traineeship.

Een deel van deze groep kandidaten bestaat uit doorstromers van mbo naar hbo, dus met een relevant mbo-diploma. Een ander deel bestaat uit zij-instromers die uit een ander vakgebied komen. Hun leeftijd ligt tussen de 25 tot 35 jaar. Ook zij brengen de nodige competenties mee.

Hoewel de achtergrond van de deelnemers zeer divers is, hebben zij één ding gemeenschappelijk en dat is hun interesse voor techniek en (duurzame) energie. Zij nemen deel aan een introductieprogramma omdat zij komend studiejaar (vanaf september 2015) willen starten met het Werken en Leren traject bij de HAN.

Programma (voor bedrijven)

8.30 - 9.30 uur: Ontvangst met koffie en thee / Opbouwen stands

9.30 – 10.00 uur: Welkomstwoord + presentatie over achtergronden Werken en Leren met Energie door Tinus Hammink(Programmadirecteur SEECE) en Robert Berends (Programmamanager Techniek Alliander)

10.00 – 10.30 uur: - Presentatie papierfabriek DS Smith: Taco Scheffer (HR Manager) en Tjeerd Bouwman (Werken en Leren student Elektrotechniek) vertellen over hun ervaringen met het traject.
Presentatie netbeheerder Alliander: leidinggevende + werken en leren student vertellen over hun ervaringen met dit traject.

10.30 – 10.45 uur: Koffie/thee pauze

10.45 – 11.30 uur: - Wat wordt er van de verschillende partijen (opleiding, student, werkgever) verwacht bij Werken en Leren? Presentatie door Richard Kaandorp, opleidingscoördinator Werktuigbouwkunde.

11.30 uur: Start Bedrijvenmarkt

13.00 – 13.30 uur: Lunch

13.30 – 16.00 uur: Voortzetting Bedrijvenmarkt (incl. korte pauze)

16.00 – 16.30 uur: afronding Bedrijvenmarkt