Hbo-opleidingen

Geïnteresseerd in duurzame energie en op zoek naar een hbo-studie? Volg een opleiding op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Het thema duurzame elektrische energie wordt verwerkt in alle bacheloropleidingen op het HAN-instituut Engineering. SEECE draagt met name bij aan de opleidingen Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.

Hbo-opleiding Elektrotechniek

Met elektrotechniek combineer je jouw creativiteit en technische kennis om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Energiebedrijven, en andere organisaties die werken aan energievraagstukken, staan te springen om nieuwe elektrotechnici. Er ontstaat een tekort aan werknemers die verstand hebben van duurzame elektrische energie.

Engelstalige voltijdopleiding

Volg je liever een Engelstalige opleiding Elektrotechniek? Dat kan.

Kijk op de website van de HAN voor meer informatie over Electrical and Electronic Engineering.

Deeltijd

Een goede toekomst in de Elektrotechniek? Dat is mogelijk na het volgen van de deeltijdopleiding Elektrotechniek en soms is het zelfs mogelijk een opleiding (gedeeltelijk) betaald te krijgen door een bedrijf.

Werken en Leren met Energie

Geïnteresseerd in een opleiding elektrotechniek? Een geschikte vooropleiding maar geen passende werkomgeving? Dan biedt SEECE een speciaal leewerktraject. SEECE kan tevens ondersteunen bij een zoektocht naar een passende werkomgeving.

Werktuigbouwkunde

Een werktuigbouwkundige heeft vooral oog voor de functionaliteit van producten. Hoe zitten die in elkaar? Waarom werken die wel (of juist niet)? Kunnen die verbeterd worden? Tijdens de opleiding Werktuigbouwkunde leer je hoe je goed werkende, handige en duurzame producten ontwikkelt.

Deeltijd

Een baan in de werktuigbouwkunde of verwante sector, maar toe aan een carrièrestap? Dan is de deeltijdopleiding Werktuigbouwkunde een goede keus.

Werken en Leren met Energie

Geïnteresseerd in een opleiding elektrotechniek? Heeft u een geschikte vooropleiding maar beschikt u niet over een passende werkomgeving? Dan biedt SEECE de mogelijkheid deel te nemen aan een speciale instroomcursus. SEECE kan u tevens ondersteunen bij uw zoektocht naar een passende werkomgeving.