header foto

Hbo-opleidingen

Geïnteresseerd in duurzame energie en op zoek naar een hbo-studie? Volg een opleiding op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Het thema duurzame elektrische energie wordt verwerkt in de bacheloropleidingen van de Academie Engineering en Automotive. SEECE draagt met name bij aan de opleidingen Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.

Hbo-opleiding Elektrotechniek

Als elektrotechnicus combineer je jouw creativiteit en technische kennis om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Energiebedrijven, en andere organisaties die werken aan energievraagstukken, staan te springen om nieuwe elektrotechnici. Er ontstaat een tekort aan werknemers die verstand hebben van duurzame elektrische energie.

Engelstalige voltijdopleiding

Volg je liever een Engelstalige opleiding Elektrotechniek? Dat kan.

Kijk op de website van de HAN voor meer informatie over Electrical and Electronic Engineering.

Deeltijd

Een goede toekomst in de Elektrotechniek? Dat is mogelijk na het volgen van de deeltijdopleiding Elektrotechniek en soms is het zelfs mogelijk een opleiding (gedeeltelijk) betaald te krijgen door een bedrijf.

Hbo-opleiding Werktuigbouwkunde

Een werktuigbouwkundige heeft vooral oog voor de functionaliteit van producten. Hoe zitten die in elkaar? Waarom werken die wel (of juist niet)? Kunnen die verbeterd worden? Tijdens de opleiding Werktuigbouwkunde leer je hoe je goed werkende, handige en duurzame producten ontwikkelt.

Engelstalige voltijdopleiding

Volg je liever een Engelstalige opleiding Werktuigbouwkunde? Dat kan.

Kijk op de website van de HAN voor meer informatie over Mechanical Engineering.

Deeltijd

Een baan in de Werktuigbouwkunde of verwante sector, maar toe aan een carrièrestap? Dan is de deeltijdopleiding Werktuigbouwkunde een goede keus.

Werken en Leren met Energie

Omscholen naar Engineering met het traject Werken en Leren met Energie. Heb je een voorliefde voor duurzame energie? En zie je een carrière in de techniek wel zitten? Lees dan verder.

Heeft u een geschikte vooropleiding maar beschikt u niet over een passende werkomgeving? Kijk dan op de site van HAN-employment waar vacatures staan voor duale studenten c.q. leerwerktrainees en je ook je CV en motivatie kunt presenteren aan geïnteresseerde bedrijven. Ook organiseren zij periodiek een Meet&Match. SEECE ondersteunt HAN-employment bij de zoektocht naar een passende werkomgeving voor deze leerwerktrainees.