Minoren

Ben je geïnteresseerd in duurzame energie en op zoek naar een minor? De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) heeft verschillende minoren, die aansluiten op de energietransitie. 

Wind Energy Management

Windenergie is ‘booming business’. De komende 20 jaar ontstaan er alleen al in Europa zo’n 200.000 banen in deze sector. Op dit moment is er grote behoefte aan medewerkers die kijk hebben op zowel de technische als de economische en managementaspecten: specialisten die ook generalist zijn.

Klik hier voor meer informatie. (Engels)

Out of Control

Meet- en regeltechniek is onmisbaar in bijna alle toepassingen waarin machines of processen bestuurd worden. Op het gebied van elektrische energievoorziening is er een groeiende vraag naar gekwalificeerd personeel. Praktische ervaring met besturing op basis van microcontrollers wordt meer en meer gevraagd door de regionale bedrijven. De minor Out of control biedt verdieping op dit terrein.

Klik hier voor meer informatie. (Engels)

Power minor

Energie wordt een steeds schaarser goed, waar we zuinig mee moeten omgaan. Deze ontwikkeling zorgt dat de energiewereld meer dan ooit in beweging is. Met als belangrijkste focus: het ontwikkelen van nieuwe duurzame oplossingen voor de productie, transport en distributie van energie. De minor biedt de ultieme mogelijkheid om je te verdiepen in de wereld van energietechniek.

Klik hier voor meer informatie.

Green S-team

Veel bedrijven en instellingen zullen producten en diensten gaan leveren die inspelen op een overgang naar duurzame energie. Ook zal de vraag naar HBO-ers met specifieke kennis in dit vakgebied toenemen. De minor Green S-Team van de HAN speelt hierop in doordat zij studenten aflevert die realistische projecten opleveren en kunnen adviseren over mogelijkheden en kansen in de transitie naar duurzame energie.

Klik hier voor meer informatie.