header foto

Werken en Leren met Energie

Mensen met een voorliefde voor duurzame energie beginnen een nieuwe carrière in de technieksector, dankzij Werken en Leren met Energie. Zij-instromers worden opgeleid tot elektrotechnicus of werktuigbouwkundige, terwijl zij in dienst zijn bij een bedrijf.

Deelnemers werken ca. 3 dagen per week en studeren een dag per week bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Na 4 jaar ontvangen zij een bachelordiploma van de hogeschool. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om in twee jaar een associate degree-diploma te halen.

Word een student

Deeltijdstudent vertelt over zijn ervaring.

Deeltijdstudent vertelt over zijn ervaring

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in techniek en spreekt duurzame energie je aan? Kijk of jij in aanmerking komt voor Werken en Leren met Energie. Klik hier voor meer informatie.

Meer testimonials van studenten zien en lezen? Klik hier!

Neem een student in dienst

Kunt u geen geschikte energietechnici te vinden? Neem een student in dienst, die in enkele jaren uitgroeit tot volwaardige elektrotechnicus of werktuigbouwkundige. Klik hier voor meer informatie

Meer weten over het traject?

Neem contact op met Academie Engineering en Automotive, Engineering Deeltijdbureau // +31 627 04 29 77 of via e-mail: engineering.startinformatie@han.nl.