header foto

Testimonials deeltijdstudenten

Deeltijdstudenten vertellen over hun ervaringen met Werken en Leren met Energie.

Patricia Boogaard, DEKRA

Jaapjan Verkerk, NN Netherlands

Willeke Hendrickx, Lagerwey

Chiel ter Braak, Bosch Thermotechniek

Rick de la Croix, BAM

Rick de la Croix combineert zijn studie het liefst met de praktijk. Hij stopte met een voltijdstudie Industrieel Product Ontwerpen en koos uiteindelijk voor Werken en Leren met Energie. Nu is hij werkvoorbereider bij BAM, op de afdeling Beheer en Onderhoud.

Lees verder...

Dorien van Ettekoven, Aleggo

Dorien van Ettekoven studeert Elektrotechniek en werkt bij Allego, een nieuwe business unit van Alliander die het rijden op elektriciteit faciliteert door laadpalen te plaatsen. “De combinatie van werken en leren is heel waardevol. Ik zie theorie op het gebied van meten, beveiligen, schakelen en programmeren direct in de praktijk”.

Lees verder...

Alex Meibergen, Liandon

Alex Meibergen werkt bij Liandon en studeert Elektrotechniek op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Hij leert hoe laag- en middenspanningsnetten worden verstoord door duurzame elektrische energie en hoe die verstoringen in kaart worden gebracht. "Ik krijg veel tijd en ruimte om te leren bij Liandon."

Lees verder...

Luuk Pasman, Van Beek Ingenieurs

Luuk Pasman combineert zijn studie werktuigbouwkunde met een baan bij Van Beek, waar hij uitgroeit tot allround energieadviseur. "Veertig uur per week studeren ligt mij niet. Ik haal veel voldoening uit werk."

Lees verder...

Tjeerd Bouwman, DS Smith

Tjeerd Bouwman studeert Elektrotechniek en werkt tegelijkertijd bij DS Smith in Eerbeek. Bij DS Smith worden papierproducten voor de verpakkingsindustrie geproduceerd. “Ik heb een achtergrond in de Chemie. Die komt goed van pas in de papierindustrie, waar veel chemische processen plaatsvinden.”

Lees verder...

Werken en leren in de papierindustrie