header foto

Testimonials werkgevers

Werkgevers vertellen over hun ervaringen met Werken en Leren met Energie. 

Henri van den Berg, BAM

Henri van den Berg nam een deeltijdstudent elektrotechniek van de HAN in dienst: Rick de la Croix. ‘Hij pakt zaken snel op en ICT-technisch hoeven we hem niks te leren.’

Lees verder...

Hans van Dalen, DS Smith

Hans van Dalen, Manager Technical Support bij DS Smith, nam deeltijdstudent Tjeerd Bouwman in dienst. “De komende jaren gaan veel mensen met pensioen. Tjeerd zorgt dat waardevolle kennis niet verloren gaat.”

Lees verder...

Robin Sommers, Van Beek Ingenieurs

Robin Sommers, manager single sites bij Van Beek Ingenieurs te Arnhem, nam deeltijdstudent Luuk Pasman in dienst. "Wij kiezen ervoor om een werknemer van de grond af aan de kneepjes van dit specieke vak te leren."

Lees verder...

Hennie van Ingen, NN Netherlands

NN Netherlands, een kegellager- en plaatwerkproducent in Veenendaal, nam deeltijdstudent Jaapjan Verkerk in dienst. “Jaapjan doet het erg goed. We zijn op zoek naar meer deeltijdstudenten”, zegt NN Netherlands-processpecialist Hennie van Ingen.

Lees verder...

Han Prinsen, Liandon

Han Prinsen geeft leiding aan deeltijdstudenten bij Liandon, een onderdeel van netwerkbedrijf Alliander. “Deze deeltijdstudenten zijn zeer gemotiveerd. Anders begin je niet aan zo’n druk traject.”

Lees verder...