Innovatie

Innovatiecentra en innovatiehubs stimuleren samenwerking tussen de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en het bedrijfsleven. Partners van SEECE werken samen aan vraagstukken, op het gebied van duurzame elektrische energie.

Bedrijven kunnen subsidie aanvragen via Regionale Centra voor Techniek (RCT) voor projecten die in het IDEE worden uitgevoerd. Kijk voor meer informatie op de website van RCT Gelderland

HAN W@TTS - unieke infrastructuur voor onderwijs en onderzoek

Wie het Instituut Engineering van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) binnenloopt, komt onherroepelijk in aanraking met energietechnologie. Er staan slimme laadpalenpracticumsets voor elektrotechnieklesseneen tafel die een smart grid simuleert en trainingssystemen waarin allerlei energiecomponenten aan elkaar gekoppeld zijn. Échte energietechnologie die studenten voorbereidt op de wereld van morgen.

Lees meer

H2-lab - ruim baan voor waterstofprojecten

Met de opening van het HAN H2Lab kreeg de HAN er afgelopen woensdag een nieuwe hybride leeromgeving op het IPKW bij. In het waterstoflab kan vanaf nu uitgebreid worden gewerkt aan allerlei vraagstukken rondom waterstof.

Lees meer

Innovatie In Mobiliteit en Energie (IIME)

Bij innovatiehub IIME voeren (leerwerk)studenten uitdagende stage- en afstudeeropdrachten uit. Deze opdrachten hebben te maken met productinnovaties op het gebied van duurzame energie en mobiliteit. IIME biedt studenten een innovatieve en leerzame werkomgeving waar kennisontwikkeling en goede begeleiding voor studenten centraal staan. IIME werd opgericht door  het Achterhoek Centrum Technologie, SEECE, en QConcepts. 

Kijk voor meer informatie op www.iime.nl