header-foto

Nieuws

HAN SENECA is volop in beweging en daarover is veel te vertellen. Hierover berichten we met actueel nieuws.

Ook via onze social media kanalen brengen wij het laatste nieuws en houden we je op de hoogte van de laatste gebeurtenissen bij HAN SENECA.

Like en volg onze Facebook pagina en ons Instagram account en blijf op de hoogte!

nieuws foto

Nieuwe openingstijden in de kerstvakantie

Alvast een nieuwsitem over de kerstvakantie: Tijdens de kerstvakantie zijn er andere openingstijden in de fitness dan je van ons gewend bent. Lees hieronder wanneer je bij ons terecht kunt om ook tijdens de vakantie in shape te blijven.
Meer informatie »
nieuws foto

Charissa staat in de Women's Health

In de november editie kon je een leuk stukje lezen over Charissa en haar passie voor trailruns.
Meer informatie »
nieuws foto

Leven lang ontwikkelen, hoe dan?

Hoe geef je een leven lang ontwikkelen vorm als professional, als organisatie en als opleiding? De afgelopen jaren hebben de deeltijdopleidingen in Zorg, Welzijn en Sport samen met vele partners uit het werkveld en tal van studenten gewerkt aan een beter opleidingsaanbod voor werkend lerenden. Wat al deze initiatieven delen is dat ze nieuwe samenwerkingsvormen creėren, bestaande muren slechten en traditionele rolverdelingen fundamenteel veranderen. 
Meer informatie »
nieuws foto

Ben je benieuwd naar jouw vitaliteit?

Ook in november en december voert HAN SENECA weer Health Checks uit. Met de Health Check kom je op een laagdrempelige en snelle manier erachter hoe het er voor staat met jouw gezondheid en vitaliteit.
Meer informatie »
nieuws foto

Kun jij ook wat extra ontspanning gebruiken?

Ook toe aan wat extra ontspanning? SENECA biedt de komende tijd weer stoelmassages aan. Tijdens de massage wordt de focus gelegd op de nek, schouders, rug en eventueel armen en handen. De massages kunnen preventief ingezet worden voor spannings- en stressklachten.
Meer informatie »
nieuws foto

Herfstvakantie 2019

Tijdens de herfstvakantie gelden er aangepaste openingstijden bij HAN SENECA. De fitness is zoals gebruikelijk open op de maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Het SMA is deze week alleen per mail te bereiken.
Meer informatie »
nieuws foto

Sport voortaan ook in de ochtend

Vanaf dinsdag 8 oktober kun je op dinsdag en donderdag ook in de ochtend bij HAN SENECA terecht om te sporten. Van 8.00 tot 10.00 uur stellen we de grote zaal beschikbaar om lekker te trainen. Ga jij daar ook gebruik van maken?
Meer informatie »
nieuws foto

Vitaliteitsweek 2019

Omdat de HAN de gezondheid & vitaliteit van haar medewerkers belangrijk vindt doen we mee aan de Vitaliteitsweek van Nijmegen Groen, Gezond en in Beweging van 7 tot 11 oktober 2019.
Meer informatie »
nieuws foto

Workshop kantooryoga

Herken je dit… Je neemt jezelf op maandagmorgen plechtig voor om lekker hard, maar vooral ontspannen te werken. Je laat je niet gek maken. Maandagmiddag om drie uur ben je al helemaal dol van alle vragen, telefoontjes, afspraken die uitlopen. Lunch gebruik je achter je PC of lopend van de ene naar de andere afspraak. Er is geen tijd om even tot rust te komen of een lunchwandeling te maken. De klant/student wacht niet!
Meer informatie »
nieuws foto

Intensieve workout met STRONG

Vanaf 11 september starten we met een blok intensieve lessen STRONG. Tijdens deze High Intensity Interval Training (HIIT) werk je onderbegeleiding van muziek aan jouw kracht en conditie. Doe jij mee aan deze uidagende les?
Meer informatie »
nieuws foto

Nieuw: Lunchwalks

Vanaf aanstaande dinsdag 3 september starten we met de lunchwalks. Om 12:15uur verzamelen we voor SENECA en gaan we drie kwartier wandelen met de liefhebbers. Verruil je bureaustoel elke dinsdag voor een wandelingetje in de buitenlucht! De lunch walk is gratis voor alle medewerkers van de HAN en zal ervoor zorgen dat je het tweede deel van je werkdag extra lekker start.
Meer informatie »
nieuws foto

Nieuw groepslesrooster

Doe in het nieuwe studiejaar weer mee met een van onze groeplessen! Kijk in ons rooster welke les er op welke dag en tijd draait. Er zijn enkele kleine wijzigingen en zelfs een nieuwe training!
Meer informatie »
nieuws foto

PRIME studie

Naast sport medische keuringen, leefstijladvies en sport vindt er bij HAN SENECA ook wetenschappelijk onderzoek plaats. Met state-of-the-art meetapparatuur voor spierkracht, uithoudingsvermogen en lichaamssamenstelling is SENECA ideaal voor wetenschappelijk onderzoek op het gebied van inspanningsfysiologie, training en sportvoeding. Het expertiseteam Sports & Exercise Nutrition (SEN) van HAN Sport & Bewegen maakt regelmatig gebruik van de faciliteiten om onderzoek op gebied van sportvoeding en lichaamssamenstelling uit te voeren.
Meer informatie »
nieuws foto

Zomerrooster 2019

Van 15 juli tot en met 25 augustus gelden er aangepaste openingstijden in de fitness van HAN SENECA. De groepslessen komen deze periode te vervallen op de SYNRGY lessen op maandag, woensdag en vrijdag na.
Meer informatie »
nieuws foto

Giro di SENECA eindstand

Wat een spanning. Het was afzien voor iedereen! Maar het is voorbij... Bedankt voor jullie enthousiaste deelname. Het eindklassement: de beste klimmers en klimsters.
Meer informatie »
nieuws foto

Hoe staat het er voor? Giro di SENECA

Morgen is voor veel medewerkers de laatste kans om nog een 15 minuten poging te doen en hun faculteit naar de top te fietsen. Tot nu toe hebben bijna 80 mensen afgezien op de fiets. Doe jij ook nog mee?
Meer informatie »
nieuws foto

Doe jij mee met de looptraining na de zomer?

Wat is er mooier dan rennen in de natuur? Je ruikt de frisse bosgeur en je voelt je voeten wegzakken in het zachte boszand. Met een beetje geluk schiet er af en toe een hertje voorbij. Vaker hoor je de looptrainer toeteren in je oor wat er moet gebeuren. Heerlijk.
Meer informatie »
nieuws foto

Tussenstand Giro di SENECA

Nu Tom Dumoulin is weggevallen uit de Giro d'Italia rust alle hoop op onze schouders. Tot nu toe gaat het in de Giro di SENECA voortreffelijk! Nog geen valpartijen 😉.
Meer informatie »
nieuws foto

DOE MEE AAN DE CHALLENGE: Giro di SENECA

Van 11 mei t/m 2 juni wordt de Giro in Italiė en bij SENECA gereden! De eerste etappe in de echte Giro is een tijdrit van 8,2 km met een serieus klimmetje er in. Maar hoe goed kun jij eigenlijk klimmen? We dagen jullie, de faculteiten, uit om te laten zien dat jullie beter kunnen klimmen dan de andere faculteiten.
Meer informatie »
nieuws foto

HAN SENECA verwelkomt Marc als nieuwe fitnessmanager

Deze maand is Marc Kroes begonnen als de nieuwe fitnessmanager bij HAN SENECA. Hieronder stelt hij zichzelf al even kort voor. Wil je meer over hem te weten komen? Kom dan even langs in de fitness voor een praatje.
Meer informatie »
nieuws foto

Openingstijden tijdens feestdagen en meivakantie 2019

Tijdens de komende feestdagen en de meivakantie gelden er aangepaste openingstijden of is HAN SENECA gesloten.
Meer informatie »
nieuws foto

Workshop Kantoor Yoga

Je neemt jezelf op maandagmorgen plechtig voor om lekker hard, maar vooral ontspannen te werken. Je laat je niet gek maken. Maandagmiddag om drie uur ben je al helemaal dol van alle vragen, telefoontjes, afspraken die uitlopen. Lunch gebruik je achter je PC of lopend van de ene naar de andere afspraak. Er is geen tijd om even tot rust te komen of een lunchwandeling te maken. De klant/student wacht niet!
Meer informatie »
nieuws foto

Mindfullness 2019

John Lennon zei het al: “Het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt”. Zou het niet heerlijk zijn om niet te piekeren over de toekomst of het verleden, maar helemaal in het “nu“ te leven? Volg de training mindfulness!
Meer informatie »
nieuws foto

Voorjaarsvakantie 2019

Tijdens de voorjaarsvakantie gelden er aangepaste openingstijden voor de fitness van HAN SENECA. De groepslessen komen deze week ter vervallen. Vanaf maandag 11 maart 2019 gelden weer de reguliere openingstijden.
Meer informatie »
nieuws foto

Wijziging tarieven sportabonnementen

De tarieven voor het sporten bij HAN SENECA zullen per 1 maart 2019 veranderen. Daarnaast komen er een aantal abonnementen ter vervallen.
Meer informatie »
nieuws foto

Zelfverdedigingscursus

Vanaf 25 januari start HAN SENECA in samenwerking met Toon Je Kracht met een zelfverdedigingscursus. In 6 weken tijd ga je aan de slag met alle aspecten van het zelfverdedigen: Je leert los te komen als je vastgepakt wordt, je verdedigen tegen trappen en stoten en hoe je jouw lichaamstaal kunt inzetten. Doe jij mee?
Meer informatie »
nieuws foto

Nieuw jaar, nieuwe cursussen: blijf jij je ook doorontwikkelen?

Een nieuw jaar is een prima motivatie om te starten met een nieuwe cursus. Welke diverse cursussen vanuit HAN SENECA op het gebied van sport, bewegen en vitaliteit passen bij jou?
Meer informatie »
nieuws foto

WK Inline Skate levert Gelderse economie ruim 1 miljoen euro op

Deze zomer was Gelderland gastheer van het wereldkampioenschap inline en freestyle skaten. Het evenement, georganiseerd door TIG Sports en de KNSB, zorgde voor 1,1 miljoen euro aan economische impact, berekenden sporteconomen van HAN Sport en Bewegen.
Meer informatie »
nieuws foto

Onderzoek naar effecten van eiwitsupplementen op duurtraining

Vergroot een eiwitsupplement de trainingseffecten van duurtraining? Dat is de essentiėle vraag in het onderzoek van expertiseteam Sports & Exercise Nutrition. Om deze vraag te kunnen beantwoorden hebben 60 jonge mannen tijdens een periode van 12 weken een trainingsprogramma gevolgd bij HAN Seneca. Na de trainingen en voor het slapen gaan kregen ze een eiwit- of placebodrank. Vervolgens worden nu de trainingseffecten vergeleken tussen de groep die eiwit en placebo hebben gehad.
Meer informatie »
nieuws foto

Eerste #PushingDreams Talent Day groot succes

De eerste #PushingDreams Talent Day van wielerteam Parkhotel Valkenburg was een groot succes. De partner van HAN SENECA hield deze dag in samenwerking met het expertisecentrum voor een groep wielertalenten die ambities hebben om op hoog niveau te racen en wellicht zelfs bij het wielerteam. De talenten werden uitgebreid getest in onder andere het test- en meetlab van HAN SENECA in Nijmegen.
Meer informatie »
Afspraak maken