header-foto

Nieuws

HAN SENECA is volop in beweging en daarover is veel te vertellen. Hierover berichten we met actueel nieuws.

Ook via onze social media kanalen brengen wij het laatste nieuws en houden we je op de hoogte van de laatste gebeurtenissen bij HAN SENECA.

Like en volg onze Facebook pagina en ons Instagram account en blijf op de hoogte!

nieuws foto

Gratis Health Check

Ben je ook wel eens benieuwd hoe gezond je bent of hoe goed jouw leefstijl nou echt is? HAN SENECA kan je hier inzicht in geven met de Health Check. Voor HAN medewerkers is deze een keer per jaar zelfs gratis!
Meer informatie »
nieuws foto

Online Work-out

Vanaf 23 februari kun jij meedoen met een online work-out bij HAN SENECA. Twee keer in de week wordt er een online les van een kwartier gegeven. In deze full body work-out kun jij zorgen dat je fit blijft. Doe mee!
Meer informatie »
nieuws foto

Coronamaatregelen

Gisteravond heeft onze minister president een strengere lockdown afgekondigd. Hierdoor moeten helaas een hoop winkels en bedrijven haar deuren sluiten. Ook bij HAN SENECA zal niet alles meer mogelijk zijn. Lees daar hieronder meer over.
Meer informatie »
nieuws foto

Aangepaste openingstijden december

In december zijn er een aantal dagen dat er aangepaste openingstijden gelden in de fitness. Aan het einde van de maand is er in verband met de kerstvakantie een aangepast rooster.
Meer informatie »
nieuws foto

Nieuwe bootcamples op maandagochtend

Heb je zin om een keer in de ochtend aan een groeples mee te doen? Er is nu elke maandag om 9.15 uur een uitdagende bootcamples waaraan je mee kunt doen. Een veelzijdige groepsles van onze instructeur Mathijs, geschikt voor iedereen!
Meer informatie »
nieuws foto

Tijdelijk geen groepslessen

Gisteravond zijn er nieuwe maatregelen rondom het coronavirus bekend gemaakt dooe de overheid. De maatregelen zijn strenger geworden. Dat betekent dat er tijdelijk geen groepslessen worden gegeven bij HAN SENECA.
Meer informatie »
nieuws foto

Sporten tijdens corona

Gisteravond zijn er nieuwe coronamaatregelen ingegaan. Het goede nieuws is: HAN SENECA Fitness blijft open. Dus kom vooral sporten. Vermijd wel eventuele drukte. We zijn de hele dag open.
Meer informatie »
nieuws foto

Herfstvakantie 2020

Tijdens de herfstvakantie gelden er aangepaste openingstijden bij HAN SENECA. De fitness is zoals gebruikelijk dagelijks open, maar wel op aangepaste tijden. Het SMA is deze week alleen per mail te bereiken.
Meer informatie »
nieuws foto

Nieuwe openingstijden fitness

Sinds 1 september heeft HAN SENECA fitness haar openingstijden verruimd. Het is nu mogelijk om de hele dag bij ons te komen sporten. Kom dus langs wanneer het jou uitkomt!
Meer informatie »
nieuws foto

Sporten bij HAN SENECA gaat weer van start

We zijn verheugd te melden dat er vanaf maandag 25 mei weer gesport kan worden bij HAN SENECA. Door de maatregelen van de overheid om het coronavirus tegen te gaan waren we helaas genoodzaakt om de deuren tijdelijk te sluiten. Vanaf maandag starten we met aangepaste openingstijden en met de nodige regels en veiligheidsmaatregelen. Daarover lees je meer in dit bericht.
Meer informatie »
nieuws foto

Sport en bewegen moet zijn waarde niet verspelen

Uit onderzoek van het Sports & Economics Research Centre van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen blijkt dat de verschuivingen in het sport- en beweeggedrag van Nederlanders tijdens de coronamaatregelen, flinke gezondheidsimpact hebben gehad.
Meer informatie »
nieuws foto

Eredivisie 2020/21 zonder publiek? Een rapport over de impact van Corona

Nu het Coronavirus de wereld in zijn greep houdt en veel maatschappelijke en zakelijke onzekerheid brengt, is ook voetbal -volksport nummer 1- hevig geraakt. Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt. Deze uitspraak van Johan Cruijff is van toepassing op de mogelijke revolutie waar betaald voetbalclubs noodgedwongen aan de vooravond van staan.
Meer informatie »
nieuws foto

Thuis trainen met de online trainingsvideos

Bewegen en sporten is erg belangrijk om je weerstand op peil te houden en fit te blijven. Speciaal daarvoor hebben we een serie thuisoefeningen op ons Youtube kanaal geplaats. Hiermee kun je zolang we onze fitness gesloten hebben thuis lekker aan de slag.
Meer informatie »
nieuws foto

Qi Gong gaat tijdens de crisis online door

We kunnen het ons voorstellen dat het nu wat lastiger is om actief te blijven. Om toch een beetje in beweging te komen kun je meedoen met de interactieve online lessen Qi Gong. Elke donderdag kun je via Teams deelnemen aan deze lessen.
Meer informatie »
nieuws foto

Het effect van sport en bewegen op angst- en paniekstoornissen en stress

In de afgelopen jaren is er onderzoek gedaan naar de effecten van sport en bewegen op mentale gezondheidsklachten. Deze recente wetenschappelijke inzichten geven ons een duidelijker beeld van hoe we deze kennis precies kunnen gebruiken in de praktijk.
Meer informatie »
nieuws foto

Coronavirus

Hier leest u alles over de maatregelen die wij nemen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Tot en met 28 april staken wij alle activiteiten bij HAN SENECA.
Meer informatie »
nieuws foto

Sneller op spierkracht

Al sinds 2001 jaagt het Nijmeegse Team Elan op de ultieme snelheidsrecords: Op zuivere spierkracht in gestroomlijnde fietsen. Het team heeft in die tijd opvallende successen geboekt. Een nieuwe fiets is in ontwikkeling, in samenwerking met HAN/Seneca. Ook jij kunt daar aan meehelpen. Over de geschiedenis van het team vertelt wielrenster Ellen van Vugt.
Meer informatie »
nieuws foto

Voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie gelden er aangepaste openingstijden bij HAN SENECA. De fitness is zoals gebruikelijk open op de maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Het SMA is deze week alleen per mail te bereiken.
Meer informatie »
nieuws foto

De fitste medewerker van de HAN is gevonden!

De Fit Challenge is ten einde! Wat een strijd. Lange tijd domineerden de vrouwen de top van de ranglijst, maar ere wie ere toekomt...
Meer informatie »
nieuws foto

Yoga door Yogalicht

Dinsdag 28 januari om 18.30 uur geeft Carolien Grooten van Yogalicht een les yoga bij HAN SENECA. Iedereen is welkom. De les duurt 60 minuten. Ervaar yoga en voel je herboren.
Meer informatie »
nieuws foto

Dankzij de Giro di SENECA is de HAN campus een stukje groener

Het is eindelijk zo ver: de HAN SENECA boom is geplant. Tijdens de vorige Challenge, de "Giro di SENECA" werd er 15 minuten hard gefietst voor een duurzamere wereld. Dank aan allen die meededen. Speciale dank aan Fabian van Green office en Bert Horsting van Beheer die de boom mede mogelijk maakten.
Meer informatie »
nieuws foto

SAM ondergaat de Health Check

Deze week wordt voor de eerste keer een Vitaliteitsweek georganiseerd. De week staat in het teken van beweging, gezonde voeding en mindset.
Meer informatie »
nieuws foto

HAN SENECA Fit Challenge

Volgende week starten het Transferpunt Sport en HAN SENECA met een uitdagende challenge! Tijdens de challenge gaan we op zoek naar de fitste medewerker van de HAN! Op drie onderdelen laat jij zien wat je kunt.
Meer informatie »
nieuws foto

HAN SENECA beoordeeld met een 8,2 voor cursusonderwijs

De cursussen en opleidingen van HAN SENECA worden door de cursisten beoordeeld met gemiddeld een 8,0. Liefst 96% van de cursisten beveelt de door hen gevolgde cursus op het gebied van sport, bewegen en gezondheid aan. Dat blijkt uit cijfers van reviewwebsite Kiyoh.nl.
Meer informatie »
nieuws foto

Charissa staat in de Women's Health

In de november editie kon je een leuk stukje lezen over Charissa en haar passie voor trailruns.
Meer informatie »
nieuws foto

Leven lang ontwikkelen, hoe dan?

Hoe geef je een leven lang ontwikkelen vorm als professional, als organisatie en als opleiding? De afgelopen jaren hebben de deeltijdopleidingen in Zorg, Welzijn en Sport samen met vele partners uit het werkveld en tal van studenten gewerkt aan een beter opleidingsaanbod voor werkend lerenden. Wat al deze initiatieven delen is dat ze nieuwe samenwerkingsvormen creëren, bestaande muren slechten en traditionele rolverdelingen fundamenteel veranderen. 
Meer informatie »
nieuws foto

Ben je benieuwd naar jouw vitaliteit?

Ook in november en december voert HAN SENECA weer Health Checks uit. Met de Health Check kom je op een laagdrempelige en snelle manier erachter hoe het er voor staat met jouw gezondheid en vitaliteit.
Meer informatie »
nieuws foto

Kun jij ook wat extra ontspanning gebruiken?

Ook toe aan wat extra ontspanning? SENECA biedt de komende tijd weer stoelmassages aan. Tijdens de massage wordt de focus gelegd op de nek, schouders, rug en eventueel armen en handen. De massages kunnen preventief ingezet worden voor spannings- en stressklachten.
Meer informatie »
nieuws foto

Herfstvakantie 2019

Tijdens de herfstvakantie gelden er aangepaste openingstijden bij HAN SENECA. De fitness is zoals gebruikelijk open op de maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Het SMA is deze week alleen per mail te bereiken.
Meer informatie »
nieuws foto

Sport voortaan ook in de ochtend

Vanaf dinsdag 8 oktober kun je op dinsdag en donderdag ook in de ochtend bij HAN SENECA terecht om te sporten. Van 8.00 tot 10.00 uur stellen we de grote zaal beschikbaar om lekker te trainen. Ga jij daar ook gebruik van maken?
Meer informatie »
Afspraak maken