header-foto

Nieuws

HAN SENECA is volop in beweging en daarover is veel te vertellen. Hierover berichten we met actueel nieuws.

nieuws foto

Zomerrooster 2019

Van 15 juli tot en met 25 augustus gelden er aangepaste openingstijden in de fitness van HAN SENECA. De groepslessen komen deze periode te vervallen op de SYNRGY lessen op maandag, woensdag en vrijdag na.
Meer informatie »
nieuws foto

Giro di SENECA eindstand

Wat een spanning. Het was afzien voor iedereen! Maar het is voorbij... Bedankt voor jullie enthousiaste deelname. Het eindklassement: de beste klimmers en klimsters.
Meer informatie »
nieuws foto

Hoe staat het er voor? Giro di SENECA

Morgen is voor veel medewerkers de laatste kans om nog een 15 minuten poging te doen en hun faculteit naar de top te fietsen. Tot nu toe hebben bijna 80 mensen afgezien op de fiets. Doe jij ook nog mee?
Meer informatie »
nieuws foto

Doe jij mee met de looptraining na de zomer?

Wat is er mooier dan rennen in de natuur? Je ruikt de frisse bosgeur en je voelt je voeten wegzakken in het zachte boszand. Met een beetje geluk schiet er af en toe een hertje voorbij. Vaker hoor je de looptrainer toeteren in je oor wat er moet gebeuren. Heerlijk.
Meer informatie »
nieuws foto

Tussenstand Giro di SENECA

Nu Tom Dumoulin is weggevallen uit de Giro d'Italia rust alle hoop op onze schouders. Tot nu toe gaat het in de Giro di SENECA voortreffelijk! Nog geen valpartijen 😉.
Meer informatie »
nieuws foto

DOE MEE AAN DE CHALLENGE: Giro di SENECA

Van 11 mei t/m 2 juni wordt de Giro in Italiė en bij SENECA gereden! De eerste etappe in de echte Giro is een tijdrit van 8,2 km met een serieus klimmetje er in. Maar hoe goed kun jij eigenlijk klimmen? We dagen jullie, de faculteiten, uit om te laten zien dat jullie beter kunnen klimmen dan de andere faculteiten.
Meer informatie »
nieuws foto

HAN SENECA verwelkomt Marc als nieuwe fitnessmanager

Deze maand is Marc Kroes begonnen als de nieuwe fitnessmanager bij HAN SENECA. Hieronder stelt hij zichzelf al even kort voor. Wil je meer over hem te weten komen? Kom dan even langs in de fitness voor een praatje.
Meer informatie »
nieuws foto

Openingstijden tijdens feestdagen en meivakantie 2019

Tijdens de komende feestdagen en de meivakantie gelden er aangepaste openingstijden of is HAN SENECA gesloten.
Meer informatie »
nieuws foto

Workshop Kantoor Yoga

Je neemt jezelf op maandagmorgen plechtig voor om lekker hard, maar vooral ontspannen te werken. Je laat je niet gek maken. Maandagmiddag om drie uur ben je al helemaal dol van alle vragen, telefoontjes, afspraken die uitlopen. Lunch gebruik je achter je PC of lopend van de ene naar de andere afspraak. Er is geen tijd om even tot rust te komen of een lunchwandeling te maken. De klant/student wacht niet!
Meer informatie »
nieuws foto

Mindfullness 2019

John Lennon zei het al: “Het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt”. Zou het niet heerlijk zijn om niet te piekeren over de toekomst of het verleden, maar helemaal in het “nu“ te leven? Volg de training mindfulness!
Meer informatie »
Afspraak maken