header-foto

Nieuws

HAN SENECA is volop in beweging en daarover is veel te vertellen. Hierover berichten we met actueel nieuws.

Ook via onze social media kanalen brengen wij het laatste nieuws en houden we je op de hoogte van de laatste gebeurtenissen bij HAN SENECA.

Like en volg onze Facebook pagina en ons Instagram account

nieuws foto

Workshop kantooryoga

Herken je dit… Je neemt jezelf op maandagmorgen plechtig voor om lekker hard, maar vooral ontspannen te werken. Je laat je niet gek maken. Maandagmiddag om drie uur ben je al helemaal dol van alle vragen, telefoontjes, afspraken die uitlopen. Lunch gebruik je achter je PC of lopend van de ene naar de andere afspraak. Er is geen tijd om even tot rust te komen of een lunchwandeling te maken. De klant/student wacht niet!
Meer informatie »
nieuws foto

Intensieve workout met STRONG

Vanaf 11 september starten we met een blok intensieve lessen STRONG. Tijdens deze High Intensity Interval Training (HIIT) werk je onderbegeleiding van muziek aan jouw kracht en conditie. Doe jij mee aan deze uidagende les?
Meer informatie »
nieuws foto

Nieuw: Lunchwalks

Vanaf aanstaande dinsdag 3 september starten we met de lunchwalks. Om 12:15uur verzamelen we voor SENECA en gaan we drie kwartier wandelen met de liefhebbers. Verruil je bureaustoel elke dinsdag voor een wandelingetje in de buitenlucht! De lunch walk is gratis voor alle medewerkers van de HAN en zal ervoor zorgen dat je het tweede deel van je werkdag extra lekker start.
Meer informatie »
nieuws foto

Nieuw groepslesrooster

Doe in het nieuwe studiejaar weer mee met een van onze groeplessen! Kijk in ons rooster welke les er op welke dag en tijd draait. Er zijn enkele kleine wijzigingen en zelfs een nieuwe training!
Meer informatie »
nieuws foto

PRIME studie

Naast sport medische keuringen, leefstijladvies en sport vindt er bij HAN SENECA ook wetenschappelijk onderzoek plaats. Met state-of-the-art meetapparatuur voor spierkracht, uithoudingsvermogen en lichaamssamenstelling is SENECA ideaal voor wetenschappelijk onderzoek op het gebied van inspanningsfysiologie, training en sportvoeding. Het expertiseteam Sports & Exercise Nutrition (SEN) van HAN Sport & Bewegen maakt regelmatig gebruik van de faciliteiten om onderzoek op gebied van sportvoeding en lichaamssamenstelling uit te voeren.
Meer informatie »
nieuws foto

Zomerrooster 2019

Van 15 juli tot en met 25 augustus gelden er aangepaste openingstijden in de fitness van HAN SENECA. De groepslessen komen deze periode te vervallen op de SYNRGY lessen op maandag, woensdag en vrijdag na.
Meer informatie »
nieuws foto

Giro di SENECA eindstand

Wat een spanning. Het was afzien voor iedereen! Maar het is voorbij... Bedankt voor jullie enthousiaste deelname. Het eindklassement: de beste klimmers en klimsters.
Meer informatie »
nieuws foto

Hoe staat het er voor? Giro di SENECA

Morgen is voor veel medewerkers de laatste kans om nog een 15 minuten poging te doen en hun faculteit naar de top te fietsen. Tot nu toe hebben bijna 80 mensen afgezien op de fiets. Doe jij ook nog mee?
Meer informatie »
nieuws foto

Doe jij mee met de looptraining na de zomer?

Wat is er mooier dan rennen in de natuur? Je ruikt de frisse bosgeur en je voelt je voeten wegzakken in het zachte boszand. Met een beetje geluk schiet er af en toe een hertje voorbij. Vaker hoor je de looptrainer toeteren in je oor wat er moet gebeuren. Heerlijk.
Meer informatie »
nieuws foto

Tussenstand Giro di SENECA

Nu Tom Dumoulin is weggevallen uit de Giro d'Italia rust alle hoop op onze schouders. Tot nu toe gaat het in de Giro di SENECA voortreffelijk! Nog geen valpartijen 😉.
Meer informatie »
Afspraak maken