header-foto

Nieuws

HAN SENECA is volop in beweging en daarover is veel te vertellen. Hierover berichten we met actueel nieuws.

nieuws foto

Workshop Kantoor Yoga

Je neemt jezelf op maandagmorgen plechtig voor om lekker hard, maar vooral ontspannen te werken. Je laat je niet gek maken. Maandagmiddag om drie uur ben je al helemaal dol van alle vragen, telefoontjes, afspraken die uitlopen. Lunch gebruik je achter je PC of lopend van de ene naar de andere afspraak. Er is geen tijd om even tot rust te komen of een lunchwandeling te maken. De klant/student wacht niet!
Meer informatie »
nieuws foto

Mindfullness 2019

John Lennon zei het al: “Het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt”. Zou het niet heerlijk zijn om niet te piekeren over de toekomst of het verleden, maar helemaal in het ´nu´ te leven? Volg de training mindfulness!
Meer informatie »
nieuws foto

Voorjaarsvakantie 2019

Tijdens de voorjaarsvakantie gelden er aangepaste openingstijden voor de fitness van HAN SENECA. De groepslessen komen deze week ter vervallen. Vanaf maandag 11 maart 2019 gelden weer de reguliere openingstijden.
Meer informatie »
nieuws foto

Wijziging tarieven sportabonnementen

De tarieven voor het sporten bij HAN SENECA zullen per 1 maart 2019 veranderen. Daarnaast komen er een aantal abonnementen ter vervallen.
Meer informatie »
nieuws foto

Zelfverdedigingscursus

Vanaf 25 januari start HAN SENECA in samenwerking met Toon Je Kracht met een zelfverdedigingscursus. In 6 weken tijd ga je aan de slag met alle aspecten van het zelfverdedigen: Je leert los te komen als je vastgepakt wordt, je verdedigen tegen trappen en stoten en hoe je jouw lichaamstaal kunt inzetten. Doe jij mee?
Meer informatie »
nieuws foto

Nieuw jaar, nieuwe cursussen: blijf jij je ook doorontwikkelen?

Een nieuw jaar is een prima motivatie om te starten met een nieuwe cursus. Welke diverse cursussen vanuit HAN SENECA op het gebied van sport, bewegen en vitaliteit passen bij jou?
Meer informatie »
nieuws foto

WK Inline Skate levert Gelderse economie ruim 1 miljoen euro op

Deze zomer was Gelderland gastheer van het wereldkampioenschap inline en freestyle skaten. Het evenement, georganiseerd door TIG Sports en de KNSB, zorgde voor 1,1 miljoen euro aan economische impact, berekenden sporteconomen van HAN Sport en Bewegen.
Meer informatie »
nieuws foto

Onderzoek naar effecten van eiwitsupplementen op duurtraining

Vergroot een eiwitsupplement de trainingseffecten van duurtraining? Dat is de essentiële vraag in het onderzoek van expertiseteam Sports & Exercise Nutrition. Om deze vraag te kunnen beantwoorden hebben 60 jonge mannen tijdens een periode van 12 weken een trainingsprogramma gevolgd bij HAN Seneca. Na de trainingen en voor het slapen gaan kregen ze een eiwit- of placebodrank. Vervolgens worden nu de trainingseffecten vergeleken tussen de groep die eiwit en placebo hebben gehad.
Meer informatie »
nieuws foto

Eerste #PushingDreams Talent Day groot succes

De eerste #PushingDreams Talent Day van wielerteam Parkhotel Valkenburg was een groot succes. De partner van HAN SENECA hield deze dag in samenwerking met het expertisecentrum voor een groep wielertalenten die ambities hebben om op hoog niveau te racen en wellicht zelfs bij het wielerteam. De talenten werden uitgebreid getest in onder andere het test- en meetlab van HAN SENECA in Nijmegen.
Meer informatie »
nieuws foto

Hardlooptraining

Na de zomervakantie biedt Seneca nóg een extra training aan, namelijk een hardlooptraining.
Meer informatie »
Afspraak maken