header-foto

Ben je benieuwd naar jouw vitaliteit?

Ook in november en december voert HAN SENECA weer Health Checks uit. Met de Health Check kom je op een laagdrempelige en snelle manier erachter hoe het er voor staat met jouw gezondheid en vitaliteit. 

Door middel van een korte vragenlijst en enkele metingen kan HAN SENECA jou inzicht geven in jouw gezondheid. Na de Health Check ontvang je een persoonlijk adviesrapport met jouw resultaten. De adviezen geven je handvaten om direct te werken aan een gezondere leefstijl. En het allermooiste: Het is gratis voor HAN medewerkers!

  • Online vragenlijst
  • Fysieke metingen in 20 minuten klaar
  • Een adviesrapport direct in je mailbox

Wanneer kun je terecht?

Wij voeren in de maand november en december in zowel Nijmegen als Arnhem weer Health Checks uit. Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt! ben je niet in de gelegenheid om een van deze dagen langs te komen? Stuur dan even een mailtje naar seneca@han.nl om een andere datum af te stemmen.

In Nijmegen op vrijdag 15 en woensdag 27 november.

In Arnhem op Woensdag 20 november en woensdag 4 december.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar seneca@han.nl. Na jouw aanmelding ontvang je een e-mail met een link naar de vragenlijst. Zodra je deze ingevuld hebt kun je zelf een datum en tijdstip kiezen waarop je de Health Check wilt laten uitvoeren.

Als HAN medewerker mag je een keer per jaar kostenloos deelnemen.

Afspraak maken